18. oktober 2019
Foto: Lars Kimer
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dødsulykke kaster vejundersøgelse af sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dødsulykke kaster vejundersøgelse af sig
Roskilde - 09. maj 2019 kl. 05:14
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter mandagens tragiske ulykke på Sengeløsevej, hvor en 57-årig mand fra Jyllinge døde, kommer der nu en undersøgelse af strækningen for at finde ud af, om noget skal laves om for at undgå ulykker i fremtiden.

arrow Læs også: Død motorcyklist var betjent

- På baggrund af det naboen til ulykken fortæller om, at bilisterne undervurderer faren på strækningen, så mener jeg, vi skal have undersøgt, om der skal laves en eller anden form for hastighedsnedsættelse, siger Karsten Lorentzen (DF), medlem af plan- og teknikudvalget.

Karsten Lorentzen behøver dog ikke skubbe på undersøgelsen. Den kommer helt automatisk, lyder det fra udvalgets formand, Tomas Breddam (S).

- Der er en helt fast procedure ved alvorlige ulykker. Vi skal have set på, om der er noget, vi kan gøre anderledes for at sikre, at vi ikke igen står med en alvorlig ulykke på strækningen. En af vores trafikteknikere skal mødes med politiet på stedet for at gennemgå det. Så vi er faktisk forpligtiget til at følge op, siger Tomas Breddam.

Hos den nyvalgte formand for Herringløse Landsbyråd, Christian Gervø, er der ingen tvivl om, at strækningen er farlig.

- Der kommer en stribe sving kort efter hinanden, og de overrasker. Der er desværre bilister, som kører hurtigere, end vejen indbyder til. Strækningen er jo ikke farlig, hvis du kører efter forholdene, men det er der så nogen, som har lidt svært ved. En eller anden form for hjælp på strækningen vil være dejligt. Der kører i omegnen af 2500 biler på vejen hver dag. Hvis du ser på strækningen fra Herringløse til Sengeløse, så er den også klinisk renset for cyklister, hvilket er virkelig sørgeligt, siger Christian Gervø.

Den 57-årige, der omkom i ulykken, var motorcykelbetjent i Midt- og Vestsjællands Politi. Ulykken skete dog uden for arbejdstid, og han kørte på sin egen motorcykel.

arrow Årsag til dødsulykken: 74-årig styrede kontra
07. maj 2019 kl. 10:58 Opdateret: kl. 10:59
arrow Motorcyklist død i ulykke - ramte frontalt ind i bilist
06. maj 2019 kl. 19:39 Opdateret: kl. 19:55
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk