28. maj 2020
Alle de hvide felter markerer en containerplads. Det er Lynghøjskolen til højre i billedet og Lindenborgvej i bunden.
Alle de hvide felter markerer en containerplads. Det er Lynghøjskolen til højre i billedet og Lindenborgvej i bunden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De smed lastbilerne ud: Nu skal der være containerplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De smed lastbilerne ud: Nu skal der være containerplads
Roskilde - 03. marts 2018 kl. 10:50
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Grunden på Lynghøjen klods op af Lynghøjskolen i Svogerslev var i en længere periode centrum for en meget ophedet konflikt, da den kom til at huse en virksomhed, som gav en masse kørsel til og fra området med lastbiler.

arrow Læs også: Forslag om containerplads ved skole får klø

De kunne så blande sig med cyklende skolebørn, og den cocktail var forældrene forståeligt nok meget lidt trygge ved. Derfor var glæden da også stor, da firmaet med lastbiler pakkede sammen og forhold nabogrunden.

Nu er en ny aktivitet på vej på grunden. I kommunen ligger der nemlig en ansøgning fra et firma, som gerne vil opmagasinere 65 styk 20 fods skibscontainere på grunden. Det skriver byens lokale dagblad DAGBLADET Roskilde/sn.dk

Ansøgningen er sendt i høring hos de nærmeste beboere, hvoraf DAGBLADET har talt med et par stykker, og ad den vej set papirerne.

I ansøgningen står der:
»Hvis containeropmagasineringen skal blive til noget skal der gives dispensation fra byplanvedtægten, som gælder for området. Da der ikke må drives nogen art af virksomhed, som ved støv, røg, lugt, støj, rystelser eller ved sit udseende eller på anden måde efter kommunalbestyrelsens skøn, er til væsentlig gene for omboende.«

Forvaltningen har ikke valgt at afvise den nuværende ansøgning på den baggrund, og derfor er sagen 1. marts sendt i nabohøring.

I ansøgningen står der blandt andet, at pladsen »skal bruges til opbevaring af 20 fods containere, lager til telte, tørkølere, tanke og andet større udstyr, der kun kan flyttes med kranbil.«

Det er også oplyst, at al til- og frakørsel fra grunden vil foregå via Lindenborgvej, og at der ikke vil foregå ind- eller udkørsel via Lynghøjen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde lørdag 3. marts. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow Containersagen: Er 2-0 en farlig føring?
08. marts 2018 kl. 15:48 Opdateret: kl. 14:05
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk