23. januar 2020
Isbutikken på Roskilde Havn er den bedst sælgende af de 52 Paradis-butikker i Danmark og USA. Nu er den sat til salg sammen med de to søsterbutikker på Algade og i Trekroner. Foto: Bjørn Armbjørn
Isbutikken på Roskilde Havn er den bedst sælgende af de 52 Paradis-butikker i Danmark og USA. Nu er den sat til salg sammen med de to søsterbutikker på Algade og i Trekroner. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks bedst sælgende Paradis-isbutik er sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks bedst sælgende Paradis-isbutik er sat til salg
Roskilde - 10. oktober 2019 kl. 18:27
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunne du tænke dig at blive isbutik-ejer - og kan du skaffe 9,1 millioner kroner - så er chancen der nu for at købe landets mest sælgende butik i Paradis-kæden.

arrow Læs også: Lad det sne: Kamilla laver sine egne snow globes

Alle Roskildes tre Paradis-isbutikker er sat til salg af ægteparret Kamilla og Jesper Ammitzbøll Strube.

Isboden på Roskilde Havn er ifølge salgsopslaget den i Paradis-kæden med den højeste omsætning, mens butikken i Algade deler andenpladsen med en butik i Odense blandt de i alt 52 filialer i Danmark og USA.

Det er ikke problemer med at få driften til at løbe rundt, der har ført til salget, for butikkerne har givet overskud de seneste år og nåede sidste år et plus på 719.000 før skat efter det års fantomsommer og udvidelsen med en tredje butik i Trekroner.

Men indehaverne har drevet isbutik i Roskilde siden 2007 og har nu besluttet, at der skal ske noget andet.

- Det går bedre år for år, så det er ikke, fordi folk ikke kan lide is mere. Det er en helt anden forretning end den, vi åbnede for 13 år siden, hvor vi havde fire medarbejdere, og nu har vi 45. Vi kunne godt fortsætte med at udvikle det, men nu vil vi gerne bruge tiden på noget andet, siger Kamilla Ammitzbøll Strube.

Hun vil selv gerne lægge mere arbejde i et snekuglefirma, hun hidtil har passet i vintermånederne, men kører is-virksomheden videre, til en ny ejer er kørt i stilling. Hendes mand har allerede kastet sig over en ny karriere som chef for en biograf, der er under opførelse i Ringsted.

arrow Paradis åbner i Trekroner
20. april 2018 kl. 17:01 Opdateret: kl. 18:01

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk