21. september 2021
Det lokale cykelhold Team Glade Børn er kede af, at de må aflyse årets tur til Paris, med i stedet cykler de Danmark rundt på fire dage midt i juli. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Det lokale cykelhold Team Glade Børn er kede af, at de må aflyse årets tur til Paris, med i stedet cykler de Danmark rundt på fire dage midt i juli. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykeltur til Paris aflyst: Nu kører de Danmark rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykeltur til Paris aflyst: Nu kører de Danmark rundt
Roskilde - 26. maj 2020 kl. 06:02
Af Lars Kimer

Der bliver ingen roskildensiske cykelvikinger, der denne sommer indtager Paris. Cykelholdet Team Glade Børn har lukket luften ud af turen på grund af den nuværende corona-situation.

arrow Læs også: Velgørenhedscykelhold tror stadig på tur til Paris

- Vi kunne se, at det ikke blev muligt at tage af sted, så vi har aflyst dette års tur til Paris, fortæller teamchef Evan Lynnerup.

Aflysningen er der naturligvis ingen af de 60 deltager, som bryder sig specielt meget om, men af sikkerhedsmæssige årsager var der ingen vej uden om.

Team Glade Børn har dog en »kompensationstur« i ærmet. En tur på fire dage rundt i Danmark.

- Vi kører vores eget Danmark rundt. Vores rejsearrangør Ørslev Busselskab har allerede fundet overnatningsmuligheder til turen. Vi skulle have været 60 af sted til Paris, og nu kommer vi i stedet 30 af sted Danmark rundt, siger Evan Lynnerup.

Team Glade Børn arbejder hårdt på, at turen til Paris kan gennemføres næste år, og det bliver formentlig med flere pladser, fordi det er holdets 10-års jubilæum, og fordi Tour de France kommer til Roskilde.

- Det giver stor søgning til turen, og derfor regner vi også med at oprette et hold, som kun kører 100 kilometer hver dag, således at vi kan få alle med til Paris, siger teamchefen.

Turen rundt i Danmark har fire etaper. Første dag er det 155 kilometer fra Roskilde til Maribo. Dagen efter går turen via Langeland og Sydfyn til Middelfart. Dag tre byder på de frygtede bakker ved Vejle og turen op langs den jyske østkyst og helt til Ebeltoft. Den sidste etape går med færge tilbage til Sjællands Odde og så mod mål i Roskilde.

DAGBLADET kommer som altid til at bringe alt om både styrt og slidte ben og baller fra turen rundt i Danmark.

arrow Ny tour-chef hos cykelholdet Team Glade Børn
23. marts 2020 kl. 06:33 Opdateret: kl. 13:59
arrow Team Glade Børn: Så kunne de Pragle
12. august 2019 kl. 15:11 Opdateret: kl. 11:42
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk