3. juni 2020
Borgmester Tomas Breddam (S) opfordrer til, at voksne holder sig i ro overfor børnene og forklarer, at der er styr på alt, selv om der nu er en person smittet med covid-19 i Roskilde. Foto: Jens Wollesen
Borgmester Tomas Breddam (S) opfordrer til, at voksne holder sig i ro overfor børnene og forklarer, at der er styr på alt, selv om der nu er en person smittet med covid-19 i Roskilde. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coronavirus: Kommune holder krisemøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coronavirus: Kommune holder krisemøde
Opdateret 27. februar 2020 kl. 10:38
Roskilde - 27. februar 2020 kl. 10:34
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som borgmester bliver Tomas Breddam (S) løbende orienteret om den Roskilde-boende mand, der er konstateret smittet med coronavirussen kaldet covid-19.

arrow Læs også: Styrelse vurderer: Stadig ingen smittefare på skole

- Vi har møde i den kommunale krisestab klokken 12, fortæller Tomas Breddam og forklarer, at der vil blive lagt en strategi for yderligere kommunikation.

- Jeg har kun et budskab lige nu, forældre og andre voksne skal huske børnene. Det er vigtigt, at de voksne udstråler ro og fortæller, at det her er der styr på, og der er professionelle folk, der tager sig af det. Der er intet, som tyder på, at børn er smittet, og det er ikke noget, børn dør af, siger Tomas Breddam og nævner, at børn ikke er rationelle, så de kan nemt komme til at tro, at situationen er mere farligt, end den er.

arrow Corona kom pludselig tæt på danskitaliener
27. februar 2020 kl. 18:32 Opdateret: kl. 15:15
arrow Breddam fortæller om virusudbrud: Vi er i gode hænder
27. februar 2020 kl. 15:38 Opdateret: kl. 15:23
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk