25. september 2021
Kaptajn Torben Hermann (midten), Jyllinge, fra Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn har modtaget Frivilligprisen 2020 for sin indsats under Covid-19-pandemien. Prisen blev overrakt af forsvarsminister Trine Bramsen. Foto: Forsvarsministeriet
Kaptajn Torben Hermann (midten), Jyllinge, fra Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn har modtaget Frivilligprisen 2020 for sin indsats under Covid-19-pandemien. Prisen blev overrakt af forsvarsminister Trine Bramsen. Foto: Forsvarsministeriet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-ildsjæl hædret med pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-ildsjæl hædret med pris
Roskilde - 07. juni 2021 kl. 17:08

Kaptajn Torben Hermann ved Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn har modtaget Frivilligprisen 2020 som anerkendelse for sin imponerende indsats under Covid-19-pandemien.

arrow Læs også: Video og billeder: Forsvarsminister kom op at flyve med "fantastiske frivillige"

Torben Hermann, som bor i Jyllinge, etablerede COVID-19 Call Center og den senere karantænefacilitet i Jonstruplejren i Ballerup. Ligeledes gik han forrest med etableringen af Hjemmeværnets bevogtningsstyrke, der blev indsat under nedlukningen til støtte for DSB for at imødekomme udfordringer med graffiti og hærværk mod togene.

Torben Hermann har igennem flere år været den bærende kraft bag opbygningen af den frivillige stab ved Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn. Som stabschef har han med et stort personligt engagement sikret en særdeles høj grad af kvalitet i det arbejde, den frivillige stab har og kan levere.

- Coronakrisen har i den grad understreget vigtigheden af Hjemmeværnet for det danske samfund. De frivillige har tilsidesat sig selv for at yde en vigtig indsats for os andre. Det gælder ikke mindst Torben Hermann, som med en professionel, utrættelig og dybt engageret tilgang til opgaverne i den grad er et forbillede og en inspiration - ikke bare for Hjemmeværnets frivillige, men for os alle. Han fortjener den største anerkendelse og respekt, og jeg er glad for at overrække ham prisen i år, siger forsvarsminister Trine Bramsen (S), som overrakte orisen til Torben Hermann.

Prismodtageren Torben Hermann i samtale med forsvarsminister Trine Bramsen. Foto: Forsvarsministeriet

Frivilligprisen tildeles frivillige eller frivillige enheder i Redningsberedskabet henholdsvis Hjemmeværnet. Formålet med prisen er at påskønne det store arbejde og den indsats, som udføres af de frivillige. Det er endvidere formålet med priserne, at de kan medvirke til at støtte op om anvendelsen af frivillige og generelt skabe øget opmærksomhed om frivilligområdet.

Frivillige i Hjemmeværnet og Redningsberedskabet, myndigheder i beredskabet, Politiet, Forsvaret og Hjemmeværnet kan indstille individuelle frivillige eller frivilligenheder til Årets Frivilligpriser. Frivilligkontaktudvalget vurderer indstillingerne og fungerer som priskomité for årets frivilligpriser. Priserne uddeles hvert år af forsvarsministeren.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk