17. oktober 2021
Lars-Christian Brask - her sammen med den nuværende politiske leder i Liberal Alliance, Alex Vanopslagh - overtager den tidligere leder Anders Samuelsens position som spidskandidat for LA i Nordsjællands Storkreds.
Lars-Christian Brask - her sammen med den nuværende politiske leder i Liberal Alliance, Alex Vanopslagh - overtager den tidligere leder Anders Samuelsens position som spidskandidat for LA i Nordsjællands Storkreds.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brask rykker tættere på Christiansborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brask rykker tættere på Christiansborg
Roskilde - 07. april 2021 kl. 20:34
Af Steen Østbjerg

Lars-Christian Brask er onsdag aften blevet valgt enstemmigt som spidskandidat for Liberal Alliance i Nordsjællands Storkreds. Det skete på et kredsmøde, der blev holdt virtuelt.

arrow Læs også: Brask er tilbage ved bolden

Dermed kommer erhvervsmanden Lars-Christian Brask, som tillige er byrådsmedlem i Roskilde, et stort skridt nærmere ambitionen om at blive medlem af Folketinget - en ambition, han også gav et skud ved valget i 2019, hvor han stillede op i Roskilde-kredsen for Venstre. For ham fik valgkampen et skuffende resultat, og i november 2019 forlod han Venstre og meldte han sig ind i Liberal Alliance.

Lars-Christian Brask overtager med valget som spidskandidat den plads, som Liberal Alliances formand og medstifter, Anders Samuelsen havde ved sidste valg, hvor det blev en af de største sensationer, at partiformanden ikke opnåede valg. Den skæbne regner Lars-Christian Brask ikke med at lide, forudsat at partiet klarer spærregrænsen.

- Nordsjælland er en sindssygt fed kreds, fordi den passer perfekt demografisk til Liberal Alliance. Otte af de 10 rigeste kommuner ligger i det område, hvor der er en forståelse for vigtigheden af iværksætteri og digital udvikling. Det taler helt grundlæggende ind i min baggrund, siger Lars-Christian Brask, der har en baggrund i finansverdenen, bl.a. med egen investeringsbank i London.

Hvornår folketingsvalget kommer, afgøres suverænt af statsministeren, men kunne Lars-Christian Brask bestemme, bliver det ikke lige med det samme - heller ikke selv om han gerne så Mette Frederiksen ude af statsministerkontoret så hurtigt som muligt.

- Jo længere tid, der går, før der kommer folketingsvalg, jo bedre er det for mig. Jeg har brug for tid til at markere mig, også i forhold til kommunalvalget til november, og jeg kan kun være ét sted ad gangen, siger Lars-Christian Brask.

arrow Erhvervsmand og politiker får yderligere en platform
15. maj 2020 kl. 19:48 Opdateret: kl. 11:57
arrow Brask-initiativ skal sikre bedre udnyttelse af alle ressourcer
06. juni 2018 kl. 07:36 Opdateret: kl. 07:36
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk