13. maj 2021
Lars-Chr. Brask, der på et tidspunkt var formand hos FC Roskilde, bliver nu formand for en ny professionel afdeling af Roskilde KFUM. (Foto: Erling J.)
Lars-Chr. Brask, der på et tidspunkt var formand hos FC Roskilde, bliver nu formand for en ny professionel afdeling af Roskilde KFUM. (Foto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brask prof-formand hos KFUM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brask prof-formand hos KFUM
Opdateret 01. marts 2021 kl. 15:35
Roskilde - 01. marts 2021 kl. 15:25

Byrådsmedlem Lars-Chr. Brask (LA) bliver ny formand for et professionelt selskab hos Roskilde KFUM. Det skal driver og udvikle klubbens bedste hold, der nu er kommet op i 2. Division Øst.

arrow Læs også: Brask er tilbage ved bolden

I en pressemeddelelse understreger hovedklubbens formand Allan Markussen, at denne vil fortsætte med de gamle idealer om fællesskab og sammenhæng.

Han tilføjer dog, at den nye placering blandt landets bedste klubber nu kræver en mere professionel organisation, hvor Brask får en række af klubbens øvrige bestyrelsesmedlemmer med erhvervsbaggrund til at hjælpe sig.

Lars-Chr. Brask nåede for nogle år siden en meget kort overgang også at være formand for FC Roskilde, men det sluttede efter en uoverensstemmelse med andre i klubbens daværende bestyrelse.

- Nu er jeg efterhånden kommet i nogle år hos KFUM, og det er en fantastisk klub med stort sammenhold og en indstilling om at udrette noget. Derfor er de kommet så langt frem i dansk fodbold, og det vil jer gerne være med til at styrke yderligere forklarer han.

- Klubbens værdier tiltaler mig. Man har et fællesskab og en social indstilling, men samtidig er der også sportslige ambitioner. Det har givet gode resultater, konstaterer Lars-Chr. Brask.

tk

arrow Her er KFUM-holdet bag Brask
04. marts 2021 kl. 16:37 Opdateret: kl. 16:37
arrow Brask bruger sit netværk hos KFUM - får erhvervsfolk ind
04. marts 2021 kl. 13:54 Opdateret: kl. 13:57
arrow Roskilde KFUM danner aktieselskab
01. marts 2021 kl. 17:13 Opdateret: kl. 17:13
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk