27. september 2020
Betalingsparkering i Roskilde vil bl.a. betyde farvel til dyre hilsner under vinduesviskeren, selv om denne nu er af den mere harmløse slags.
Betalingsparkering i Roskilde vil bl.a. betyde farvel til dyre hilsner under vinduesviskeren, selv om denne nu er af den mere harmløse slags.
Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester: Intet nyt under p-skiven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester: Intet nyt under p-skiven
Opdateret 07. marts 2013 kl. 14:29
Roskilde - 06. marts 2013 kl. 11:43

Mens K og SF lægger maksimalt pres på S for at bruge det flertal, der er i byrådet, og få indført betalingsparkering snarest, holder borgmester Joy Mogensen fast i, at der ikke bliver nogen aftale, uden at Venstre er med. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

arrow Læs også: Betalingsparkering light kommer til Roskilde til nytår

SF's gruppeformand, Jan Bjergskov Larsen, har ellers prøvet at få parkeringsforhandlingerne genoptaget, og den konservative gruppeformand, Carsten Wickmann, har lovet, at enhver parkeringsaftale, som hans parti indgår med bl.a. S, står ved magt, uanset hvordan vælgerne i øvrigt måtte sætte det næste byråd sammen. Men for Joy Mogensen ændrer de udmeldinger ingenting.

- Jeg har ikke fået nogen opfordringer, jeg ikke har fået før. Når jeg vælger at holde fast i, at der skal et bredt forlig til, hvor de store partier er med, er det ikke, fordi jeg vil give Venstre vetoret, men at indføre betalingsparkering og bygge et parkeringshus er så store ændringer i, hvordan vi kommer ind og ud af Roskilde, at det kræver, at vi alle skal trække i samme retning. Hvis vi indfører betalingsparkering med et smalt flertal, kan jeg se for mig, at der vil gå et år, hvor vi får en masse dårlige historier og en masse polemik om det ene og andet og tredje, og det vil ikke være godt for Roskildes ry som handelsby. Hvis det skal blive godt, skal vi alle sammen tage et fælles ansvar, og det skal være den samme historie, vi går ud og fortæller om, at vi nu gør Roskilde til en endnu bedre by at handle i. Jeg kan ikke forestille mig, det er det andet, handelen efterspørger, siger Joy Mogensen.

arrow Betalingsparkering skræmmer os ikke
25. februar 2019 kl. 17:58 Opdateret: kl. 11:49
arrow Kunderne afgør betalingsparkering
20. februar 2019 kl. 12:18 Opdateret: kl. 11:49
arrow Parkering splitter handelen
12. april 2013 kl. 12:53 Opdateret: kl. 10:25
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk