27. september 2020
En familie kan prøve at bo i Fremtidens Hjem i Vindinge, der er fyldt med den nyeste teknologi. Foto: Peter Andersen
En familie kan prøve at bo i Fremtidens Hjem i Vindinge, der er fyldt med den nyeste teknologi. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bo i Fremtidens Hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bo i Fremtidens Hjem
Roskilde - 09. november 2019 kl. 07:23

Vindinge: Siden Fremtidens Hjem åbnede midt i oktober, har interessen for at se huset været stor. Nu bliver der også mulighed for at prøve at bo i huset, hvor det meste er styret af stemmen og mobiltelefonen.

arrow Læs også: Folk står i kø for at besøge Fremtidens Hjem

Det er eurodan-huse og tech-magasinet iNPUT, der har skabt Fremtidens Hjem, som er Danmarks første smart home. Huset byder blandt andet på intelligente ovenlysvinduer, der selv åbner, når det bliver for varmt, et køleskab man via sin mobiltelefon kan kigge ind i fra supermarkedet, et toilet, der selv åbner, når man træder ind på toilettet, automatiske gardiner, intelligent belysning, en seng, der sørger for, man ikke snorker og meget mere.

- Der har været utrolig meget interesse for projektet, så vi vil gerne give en familie mulighed for rent faktisk at bo i huset, siger Thomas Dahl, der er administrerende direktør i eurodan-huse.

- Mange mennesker bliver overrasket over, hvad man rent faktisk kan i huset. Det vil vi gerne prøve at dokumentere. Vi vil så efterfølgende bruge videoerne på de sociale medier, siger Torben Vognsen, der er chefredaktør på tech-magasinet iNPUT.

Hvis man er en familie bestående af mor, far og to børn i alderen 8-16, og man gerne vil prøve at bo i huset, skal man tilmelde sig inden fredag den 15. november. Man kan læse mere på www.fremtidenshjem.dk

arrow Nu kan alle besøge Fremtidens Hjem
12. oktober 2019 kl. 04:58 Opdateret: kl. 12:48
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk