23. november 2020
Politiet måtte eftersætte en bil, der ikke ville stoppe, og det viste sig da også, at bilen var stjålet, og passageren eftersøgt. Foto: Kenn Thomsen
Politiet måtte eftersætte en bil, der ikke ville stoppe, og det viste sig da også, at bilen var stjålet, og passageren eftersøgt. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biltyv havde eftersøgt pige i bilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biltyv havde eftersøgt pige i bilen
Roskilde - 20. oktober 2020 kl. 11:17

Når en bil ikke vil standse på politiets opfordring, vækker det kun betjentenes mistanke om, at noget ikke er, som det skal være. Det blev bekræftet i nat, da en patrulje klokken 4.15 kørte ad Marbjergvej i Trekroner, og betjentene bemærkede en bil, som kørte ud fra Hf. Hvilen.

Politiet besluttede at standse bilen for at lave et rutinetjek, og de tændte for udrykningssignalerne. Bilen standsede dog ikke, men kørte videre ad Trekroner parkvej ind i rundkørslen ved Skrænten. Her kørte bilen videre øst ad en cykelsti og videre ud på Stormandshøjen.

Foran en villa holdt en parkeret bil, som den flygtende bil påkørte. Føreren af den flygtende bil forsøgte at stikke af, og da han åbnede bildøren, slog han døren ind i en anden parkeret bil, før han løb fra stedet.

Den flygtende mand blev dog hurtigt indhentet af politiet, hvor han blev anholdt. Manden viste sig at være en 21-årig mand fra Ishøj, og bilen var kort forinden blevet stjålet fra Hf. Hvilen.

Men det var ikke det eneste, den unge mand havde på samvittigheden. Med i bilen var nemlig en 16-årig ung kvinde, som var efterlyst fra et opholdssted for unge i Østjylland, hvor hun var domsanbragt.

Den 21-årig blev sigtet for brugstyveri samt flere overtrædelser af færdselsloven, da han heller ikke havde gyldig førerret.

De to blev begge taget med til stationen til afhøring. Den 21-årige blev løsladt senere på morgenen, og den 16-årige overdraget til Østjyllands Politi, som kørte hende retur til opholdsstedet.

Den 21-årige kan forvente at høre mere fra politiet senere.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk