26. oktober 2021
Kronprinsesse Mary ankom klokken 11 til Roskilde Gymnasium, hvor hun hørte om Mission FN 75 på skolen. De fleste elever måtte dog undvære at opleve det kongelige besøg på grund af coronavirus. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Kronprinsesse Mary ankom klokken 11 til Roskilde Gymnasium, hvor hun hørte om Mission FN 75 på skolen. De fleste elever måtte dog undvære at opleve det kongelige besøg på grund af coronavirus. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Marys gymnasiebesøg var for en udvalgt skare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Marys gymnasiebesøg var for en udvalgt skare
Opdateret 18. november 2020 kl. 14:49
Roskilde - 18. november 2020 kl. 12:17
Af Kristian Jørgensen

Corona holder ikke kronprinsesse Mary hjemme i de kongelige gemakker. Onsdag formiddag gled en af kronebilerne op foran Roskilde Gymnasiums hovedindgang, og ud kom kronprinsessen for at spendere en time på en af de Unescos 62 verdensmålsskoler.

arrow Læs også: Stor weekend for Roskilde-band: Hædret af musikanmelderne

På grund af coronavirus er det langt fra alle Roskilde Gymnasiums elever, der har fået et glimt af Mary, som også havde selskab af udviklingsminister Rasmus Prehn (S).

De har under besøget talt med to grupper af 15-16 unge, som hver har fået et kvarter til at tale med kronprinsessen og ministeren om fred, sikkerhed og humanitær hjælp i lyset af verdensmålene, som Mary har engageret sig meget i.

Resten af skolen er blevet i deres klasser. For at der også skulle være en oplevelse til dem, har gymnasiet hyret bandet Joyce til at spille på skolen. De spiller for en tom sal, men koncerten bliver transmitteret ud til klasseværelserne. Men for Joyce har det nok også været en oplevelse, da alle bandets medlemmer har gået på Roskilde Gymnasium.

arrow Lindring af live-tørsten
23. juli 2020 kl. 13:51 Opdateret: kl. 13:52
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk