21. september 2021
Kronprinsesse Mary besøgte onsdag Roskilde Tekniske Skole for at sætte fokus på ensomhed på erhvervsuddannelserne. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Kronprinsesse Mary besøgte onsdag Roskilde Tekniske Skole for at sætte fokus på ensomhed på erhvervsuddannelserne. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Kronprinsesse Mary slår et slag for fællesskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Kronprinsesse Mary slår et slag for fællesskabet
Opdateret 06. oktober 2016 kl. 12:49
Roskilde - 05. oktober 2016 kl. 13:08
Af Frederik Cederskjold

Onsdag var det blevet tid til endnu et kongeligt besøg i Roskilde, da kronprinsesse Mary lagde vejen forbi Roskilde Tekniske Skole.

arrow Læs også: Royalt besøg: Mary kommer til Roskilde

Det gjorde hun for at sætte fokus på fællesskab på erhvervsuddannelserne. For hele 8 procent af eleverne på de danske erhvervsskoler føler sig ofte eller altid ensomme, viser en undersøgelse foretaget af Statens Institut for Folkesundhed.

Det vil Mary Fonden og organisationen Ventilen ændre på med projektet Netwerk, der skal styrke fællesskaber og holdkultur på skolerne.

Under besøget på Roskilde Tekniske Skoles afdeling for bygge- og anlægsuddannelser fik kronprinsessen rig mulighed for at snakke med mange af skolens elever om, hvad de gør for at styrke fællesskabet.

Og hun fik dannet sig et godt indtryk af eleverne.

- Det er meget vigtigt at få skabt et miljø, hvor der er plads til alle, og hvor man trives. Eleverne på Roskilde Tekniske Skole har fortalt mig, hvad de gør for at gavne fællesskabet. Det er alt fra imødekommenhed og smil fra morgenstunden til åbenhed overfor de mange forskellige mennesker, man kan møde på en erhvervsuddannelse. De virker også meget indstillede på, at det både er det faglige og det sociale, der er grobund for at få sig en god uddannelse, siger kronprinsesse Mary til DAGBLADET.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk