15. februar 2019
Greve-keeper Thomas Kuhlenberg sikrer sig bolden.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Greve-keeper Thomas Kuhlenberg sikrer sig bolden. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: FC Roskilde-Greve 3-1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: FC Roskilde-Greve 3-1
Roskilde - 19. januar 2018 kl. 02:06
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var tæt på spil til et mål i de første 25 minutter af torsdag aftens træningskamp mellem FC Roskildes tropper fra 1. division mod gæsterne fra Greve og 2. divisions nedrykningsspil.

Ikke at værterne skabte alverden af oplagte målchancer af den grund, men da Morten Nielsen efter knap 17 minutter ikke havde problemer med at udnytte det fornemme forarbejde af Mathias Gehrt og Mikkel Nøhr, lå det i den kolde aftenluft på kunsten ved Roskilde idrætspark, at det godt kunne nå at blive »grimt alligevel«.

Men niks. Et nærmest spritnyt Greve-mandskab, der først startede træningen sammen mandag under den nye cheftræner Claus Larsen alt andet end krøllede sammen. Og med små 20 minutter til pausen fik Mohammed Mojab udlignet på flotteste vis, da han stjal bolden fra en sløsende Daniel Stenderup ved midten af banen i Greves venstre side - susede afsted og fra spids vinkel omkring feltets kant hamrede bolden forbi KFUM-prøvekeeperen Marc Lyster og ind ved fjerneste stolpe.

Greve kunne sågar have været kommet foran små ti minutter senere, da et par af de »gamle« Greve-spillere, Christian Larsson og Fillip Bidstrup kontraede sig igennem, men Lyster fik pareret sidstnævntes forsøg til hjørnespark.

Anden halvleg var kun godt et minut gammel, da indhopper Mark Gundelach strøg igennem i højre side for roskildenserne og ved fjerneste stolpe fandt Kristian Lindberg til nem scoring til 2-1.

Og samme Lindberg var så oplægger til 3-1 med knap 20 minutter igen, da han åbenbart var på den rigtige side af offside på Nicklas Mouritsens aflevering og uselvisk lod Morten Nielsen om at blive dobbelt målscorer.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk