22. oktober 2021
Borgmester Joy Mogensen og beredskabsdirektør Lars Robetjé stak hovederne sammen ved nytårsparolen, der var præget af opbruddet i beredskabssamarbejdet. Foto: Kim Rasmussen
Borgmester Joy Mogensen og beredskabsdirektør Lars Robetjé stak hovederne sammen ved nytårsparolen, der var præget af opbruddet i beredskabssamarbejdet. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beredskabsdirektør: - Vi har leveret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beredskabsdirektør: - Vi har leveret
Opdateret 31. december 2018 kl. 15:32
Roskilde - 31. december 2018 kl. 14:45
Af Steen Østbjerg

Selv om alle otte kommuner, der er med i Østsjællands beredskab, har meldt sig ud, har selskabet bestemt ikke været nogen fiasko.

arrow Læs også: Derfor gik det så galt

Det var budskabet fra beredskabsdirektør Lars Robetjé, da han holdt sin måske sidste tale ved en nytårsparole i Østsjællands Beredskab, hvis kritikere vil fokusere på alt det, der efter deres mening ikke lykkedes, men hvor han valgte at betone alt positive - og det er der meget af.

- Vi og særligt vores dygtige medarbejdere har leveret nogle resultater, som for mange kan være helt misundelsesværdige, sagde Lars Robetjé.

Han nævnte blandt meget andet, at organisationen nu er trimmet på alle områder, og at det faktisk er lykkedes at lægge otte beredskaber sammen til ét, herunder etablering af én fælles vagtcentral, der dækker et område med 1,7 millioner indbyggere.

Fremtiden bliver en anden, når fællesskabet brydes op i nye enheder.

- Vores opgave som selskab er at sikre en smidig overgang til de nye enheder, hvor fokus ligger på sikker og stabil drift for vores kommune og alle vore borgere. Vi tager derfor arbejdshandskerne på allerede nu for at få en plan udarbejdet, så hver eneste kommune får det bedst mulige grundlag for at starte på deres nye konstruktioner.

- Min fokus vil være på medarbejderne i denne proces, som nu igen kan tvivle på fremtiden, og hvad det kommer til at betyde for den enkelte. Men min umiddelbare vurdering er, at med de konstruktioner, som begynder at tegne sig i sandet, vil der være brug for hver og en af jer, sagde Lars Robetjé.

arrow Nyt beredskab med fælles brandstation
31. december 2018 kl. 12:09 Opdateret: kl. 12:09
arrow Pengene dikterer Roskilde-exit fra beredskab
20. december 2018 kl. 14:25 Opdateret: kl. 14:25
arrow Solrød siger ja til brandfrieri fra Roskilde og Stevns
18. december 2018 kl. 13:08 Opdateret: kl. 09:33
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk