13. april 2021
Katrine Worm Saust, Tomas Møller og Flemming Therkelsen var vokset ud af lokalerne i Hersegade 18.
gallery icon

Se billedserie

Katrine Worm Saust, Tomas Møller og Flemming Therkelsen var vokset ud af lokalerne i Hersegade 18.
Foto: Tomas Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bazuka rykker i pakhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bazuka rykker i pakhuset
Opdateret 09. marts 2021 kl. 19:47
Roskilde - 08. marts 2021 kl. 16:34
Af Tekst og foto: Tomas Skov

I Blågårdsstræde 6 lå Balihuset i det gamle pakhus fra 1912, der siden blev domicil for Alm. Brand gennem 16 år. 1. marts er reklamebureauet Bazuka nu rykket ind på tre af etagerne på i alt 450 kvm, efter virksomheden er vokset ud af lokalerne først i Hersegade nummer 20 og derefter i nummer 18.

- Vi sad oven i hinanden, og kunne bare være der længere. Vi skulle have mere plads, fordi vi vækster og får nye kunder hele tiden, fortæller kreativ direktør, Flemming Therkelsen, der nu har 10 medarbejdere og flere freelancere tilknyttet Bazuka.

Vækst under corona

Paradoksalt nok har reklamebureauet faktisk også været i god vækst gennem det forløbne år præget af corona, for mange af Bazukas kunder har haft brug for ekstra markedsføring i denne periode.

- Vi er et bureau med stort fokus på kunder, der henvender sig til husejerne, så corona-perioden har været god ved os, siger Flemming Therkelsen.

Disse kunder inkluderer fx Gastech, Bosch, Jysk Tagteknik og Junckers Gulve - alle virksomheder, som har haft rigeligt at se til, mens danskerne har haft travlt med at renovere deres huse.

Nyrenoveret bygning

De tre medejere af Bazuka, Tomas Møller, Katrine Worm Saust og Flemming Therkelsen, har alle arbejdet på magasinet Idényt frem til 2012, hvorfra de siden har udviklet videre på at servicere markedsføringen til hus- og haveejerne. Katrine Worm Saust og Flemming Therkelsen drev allerede Bazuka, da Tomas Møller blev en del af virksomheden i 2016.

Nu ser de frem til gode år med plads til yderligere vækst i de smukke, historiske rammer i Blågårdsstræde, som gennemgik et halvt års renovering, inden Bazuka rykkede ind.

Det er erhvervsmægler Laura Heideby, der har formidlet udlejningen af pakhuset.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk