23. november 2017
Østre Landsret har langtfra alle relevante papirer til rådighed i Roskilde Bank-sagen, sagde Birgitte Hove, der var nøgleperson for bankens eksterne revisor, Ernst & Young. Foto: Lars Skov
Østre Landsret har langtfra alle relevante papirer til rådighed i Roskilde Bank-sagen, sagde Birgitte Hove, der var nøgleperson for bankens eksterne revisor, Ernst & Young. Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banksagens svage led udstillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banksagens svage led udstillet
Roskilde - 25. januar 2017 kl. 15:23
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev sat en tyk streg under et af de svage led i Finansiel Stabilitets sag mod Roskilde Banks bestyrelse, direktion og revision i den sidste del af afhøringen af Birgitte Hove fra Ernst & Young.

Det skete i forbindelse med, at FS' advokat, Christian Alsøe, præsenterede Birgitte Hove for de notater, som bankens interne revision havde lavet efter gennemgang af bankens store engagementer.

Efter FS' opfattelse lader notaterne meget tilbage at ønske. Birgitte Hove var dog fuldstændig overbevist om, at alle relevante oplysninger havde været tilgængelige, og delte de stævnedes advokaters opfattelse af, at der er huller i det materiale, som Finansiel Stabilitet har været i stand til at skaffe til brug for sagen.

- Alt det underliggende materiale til brug for revisionen er slet ikke fremlagt. Det indgår ikke i sagen, hvor der alene er print fra bankens systemer. Jeg er helt sikker på, at der ligger underliggende materiale til grund for det arbejde, intern revision lavede, sagde Birgitte Hove.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk