3. juli 2020
Foreningen til ophjælpning af fiskeri i Roskilde Fjord satte en masse babyhavørreder ud i Viby Å og fik hjælp af børn og enkelte voksne.
gallery icon

Se billedserie

Foreningen til ophjælpning af fiskeri i Roskilde Fjord satte en masse babyhavørreder ud i Viby Å og fik hjælp af børn og enkelte voksne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Babyhavørreder sat ud i å

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Babyhavørreder sat ud i å
Roskilde - 17. oktober 2019 kl. 19:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis alt går vel, vil Viby Å bugne af fisk igen om tre-fire år. Foreningen til ophjælpning af fiskeri i Roskilde Fjord har sat en masse babyhavørreder ud i åen, der er blevet renoveret med gydegrus til fiskene for nogle år siden.

arrow Læs også: Berit samler tøj ind til mænd

Sigtet for Kim Jørgensen og Jonn Poulsen fra foreningen er at skabe en aktiv å med fisk i. Jonn Poulsens datter, Louise Astrid Kamp, bor i Viby og havde lagt begivenheden ud i Vibys største facebookgruppe med en opfordring til at besøge åen, når de små fisk skulle udsættes.

Opslaget på Facebook resulterede i, at 40-50 børn og voksne mødte op med paraplyer og regnfrakker til den våde begivenhed, og John Poulsens to børnebørn, Alva på fire år og Albert på fem, stod selvfølgelig i første række. De mange børn - og også enkelte voksne - fik tilbud om at sætte nogle af de små babyørreder ud, og Kim Jørgensen og Jonn Poulsen havde nok at se til i den lille times tid, som udsætningen varede.

- Hvis ikke foreningen havde eksisteret, så ville der ikke have været ret mange ørreder i Roskilde, så det er en vigtig funktion vores forening har, siger Jonn Poulsen.

arrow Byen hvor læseklubber er et hit
05. januar 2020 kl. 05:21 Opdateret: kl. 17:37
arrow Efterlysning gav by sin egen dele-julemand
27. december 2019 kl. 18:18 Opdateret: kl. 13:55
arrow Kommunen smed 1000 løg i Michaels carport: Nu skal de forskønne byen
09. december 2019 kl. 14:16 Opdateret: kl. 14:20
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk