18. januar 2019
Den 22-årige skal i fængsel og derefter ud af landet i mindst fire år efter sin dom for vold og trusler med offentligt ansatte. Foto: Steen Østbjerg
Den 22-årige skal i fængsel og derefter ud af landet i mindst fire år efter sin dom for vold og trusler med offentligt ansatte. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arbejdsløs bed kommunalt ansat i fingeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdsløs bed kommunalt ansat i fingeren
Roskilde - 21. juli 2018 kl. 08:17
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 22-årig mand fra Roskilde er blevet dømt for trusler mod en sagsbehandler og vold mod en leder på Route 55, Roskilde Kommunes nyttejob.

arrow Læs også: Vold mod offentligt ansatte er fortsat et stort problem

Den 22-årige blev smidt ud fra Route 55 efter at have truet en borger.

Han var vred, og på rådhuset truede han sagsbehandleren med »at slå alle ihjel, der fuckede med ham,« og efterfølgende på Route 55, hvor han var ude for at tømme sit skab, gik han løs på sin holdleder, som han dels truede med en kniv, han havde i skabet, dels bed i fingeren under et håndgemæng, der opstod, fordi holdlederen med vilje var længe om at udfylde en formular, så den tilkaldte politipatrulje kunne nå frem, inden den 22-årige forsvandt igen.

I retten bedyrede den 22-årige, at han aldrig havde haft til hensigt at bruge knive, endsige at slå nogen ihjel. Retten fandt dog, at der var bevis for alle anklager imod ham, og idømte ham 50 dages ubetinget fængsel samt udvisning i fire år.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk