14. juni 2021
I weekenden 27.-28. februar vil der være et testcenter på Plejecenter Toftehøjen i Viby. Roskilde Kommune opfordrer alle borgere i Viby til at få en kviktest. Foto: Kenn Thomsen
I weekenden 27.-28. februar vil der være et testcenter på Plejecenter Toftehøjen i Viby. Roskilde Kommune opfordrer alle borgere i Viby til at få en kviktest. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle i Viby opfordres til at blive testet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle i Viby opfordres til at blive testet
Roskilde - 26. februar 2021 kl. 12:10

Roskilde Kommune opfordrer alle borgere i Viby, der har mulighed for det, til at lade sig teste hurtigst muligt. Årsagen er, at der er en del tilfælde af corona-smitte i Viby.

arrow Læs også: Kviktestcenter åbner i Jyllinge

For at gøre det nemt, har Roskilde Kommune i dialog med Region Sjælland og Falck etableret et lokalt pop-up testcenter i Viby i weekenden. Her kan man uden tidsbestilling få en kviktest (næsepodning).

- Jeg vil opfordre alle i Viby til at slå vejen forbi i weekenden, så vi kan få stoppet nye smittekæder. Jo hurtigere vi sætter ind, desto bedre kan vi stoppe smitten. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi kan tilbyde en nem test-mulighed, siger borgmester Tomas Breddam.

Testcentret i Viby har åbent lørdag den 27. februar og søndag den 28. februar, begge dage kl. 8-15, i festsalen på Plejecenter Toftehøjen, Tofthøjvej 20 indgang A, Viby Sjælland.

Pop-up testcentret er kun for personer uden symptomer. Har du symptomer på corona eller er såkaldt nær kontakt til en smittet, skal du bestille tid til PCR-test på coronaprover.dk.

arrow Midlertidigt testcenter løbet over ende
01. marts 2021 kl. 12:51 Opdateret: kl. 12:16
arrow Midlertidigt testcenter holder åbent i yderligere to dage
28. februar 2021 kl. 17:33 Opdateret: kl. 17:33
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk