14. august 2020
Selv om der er åbnet helt op for besøg på plejecentrene i Roskilde Kommune, skal de besøgende stadig huske at overholde retningslinjerne for at undgå smittespredning. Foto: Thomas Olsen
Selv om der er åbnet helt op for besøg på plejecentrene i Roskilde Kommune, skal de besøgende stadig huske at overholde retningslinjerne for at undgå smittespredning. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle er igen velkomne på plejehjemmene men skal stadig passe på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle er igen velkomne på plejehjemmene men skal stadig passe på
Roskilde - 02. juli 2020 kl. 10:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra torsdag den 2. juli kan der som udgangspunkt frit aflægges besøg på både ude- og indendørs arealer på Roskilde Kommunes plejehjem, i plejeboliger og på aflastningspladser samt sygehuse og klinikker.

arrow Læs også: Sådan løb smitten: 12 patienter og 21 ansatte fra sygehusafdeling er nu smittet med Covid-19

Landets plejehjem blev i marts på grund af corona-pandemien lukket helt ned for besøgende, og siden maj har der været indført besøgsrestriktioner. Men nu kan alle igen frit aflægge visit hos beboere på Roskilde Kommunes plejecentre. Der vil fortsat være stort fokus på at forhindre smittekæder i at opstå.

- Jeg vil gerne appellere til, at vi stadig hjælper hinanden med at passe på vores plejehjemsbeboere. Derfor skal vi stadig have fokus på at forebygge smitte, og vi skal passe på ikke at være for mange sammen på samme tid. Det er stadig en rigtig god ide at koordinere besøg med det plejecenter, hvor dine kære bor, så vi kan være med til at sikre, at der er plads nok til alle dem, der gerne vil komme på besøg, siger formand for sundheds- og omsorgsudvalget Morten Gjerskov (S).

For at undgå smittespredning af Covid-19 blandt ældre og sårbare borgere, er der fortsat nogle forholdsregler, som de besøgende skal være opmærksomme på både ved besøg inde og ude: Lad være med at komme hvis man føler sig sløj, hold mindst to meter afstand, højst to gæster per besøg, rør kun hvor det er nødvendigt og vask og sprit hænder før og efter besøget. Besøg må heller ikke foregå på fællesarealer.

arrow Besøg oldemor i denne uge
04. maj 2020 kl. 11:50 Opdateret: kl. 11:50
arrow Covid-19 rammer beboere på endnu et plejehjem
27. april 2020 kl. 15:16 Opdateret: kl. 09:00
arrow Corona breder sig på plejehjem - 10 ansatte er nu testet positiv
01. april 2020 kl. 13:52 Opdateret: kl. 14:06
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk