3. december 2020
950 mennesker trodsede regnen og gik i den gode sags tjeneste, da julemærkehjemmet for anden gang holdte julemærkemarch søndag formiddag.  Foto: Katrine H. Kristensen
gallery icon

Se billedserie

950 mennesker trodsede regnen og gik i den gode sags tjeneste, da julemærkehjemmet for anden gang holdte julemærkemarch søndag formiddag. Foto: Katrine H. Kristensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 950 gik julemærkemarch i den gode sags tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

950 gik julemærkemarch i den gode sags tjeneste
Opdateret 02. december 2018 kl. 19:08
Roskilde - 02. december 2018 kl. 18:25
Af Katrine H. Kristensen

Trods regn og en kold første søndag i december, var 950 mennesker mødt op, da der for anden gang blev afholdt julemærkemarch på julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde til fordel for Julemærkehjemmene.

arrow Læs også: Erhvervsforums direktør har fundet sin stemme

Det slog sidste års deltagertal, hvor omkring 800 gik marchen. De fremmødte kunne vælge mellem fem eller ti kilometer rute, som var lavet lidt om i år.

- I år kommer vi mere forbi Roskilde centrum, hvor man på ruten har mulighed for at se både Roskilde Domkirke, Roskilde museum, Vikingeskibsmuseet og juleboderne ved Stændertorvet. Men man kommer også forbi Roskildes flotte natur, siger Henrik Hougaard Bøtkjær, der er forstander for julemærkehjemmet Liljeborg.

10-årig Thilde Nottmeier og 10-årig Melanie Skafsgaard, der går på julemærkehjemmet, ventede spændt på at skulle gå marchen.

- Jeg glæder mig til at gå sammen med min familie og kæreste. Vi havde blive weekend sidst, så jeg har ikke set dem i to uger. Det bliver hyggeligt at gå med dem og de andre fra julemærkehjemmet, siger Thilde Nottmeier.

- De sagde, vi skulle spare benene, men jeg endte med at løbe ni kilometer i går (lørdag), og nu står den på ti kilometer. Det er en lang rute, men heldigvis skal vi gå. Jeg er sikker på, det nok skal blive rigtig hyggeligt, siger Melanie Skafsgaard.

- Jeg skal heldigvis bare gå fem kilometer ruten. Men jeg skal pakkes godt ind i tøj i dag, for det ligner at det begynder at regne, siger Thilde Nottmeier med et smil.

Melanie Skafsgaard overrækkede blomster til Mette Ehlers Mikkelsen, der er direktør for erhvervsforum, som har et samarbejde med julemærkehjemmet. Hun holdte tale inden marchen, hvor hun selv skulle gå ti kilometer.

Til arrangementet var der donationer fra Frellsen, BC Catering og Abena.

Læs mere i Dagbladet Roskilde mandag.

arrow På med erhvervskasketten over for turisterne
27. januar 2019 kl. 12:19 Opdateret: kl. 17:17
arrow Formandsskifte i Erhvervsforum Roskilde
17. august 2018 kl. 08:20 Opdateret: kl. 08:20
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk