26. april 2019
Mange af deltagerne ved Gnistens sommerfest spillede efter kaffen petanque. Der blevet hygget i solen og spillet på fire baner. Foto: Britt Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Mange af deltagerne ved Gnistens sommerfest spillede efter kaffen petanque. Der blevet hygget i solen og spillet på fire baner. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 90 ældre hyggede sig til Gnistens sommerfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90 ældre hyggede sig til Gnistens sommerfest
Roskilde - 12. juli 2018 kl. 13:37
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommerfesten i aktivitetscentret Gnisten byder på Gadstrups største kagebord. Faktisk er der hele tre borde, som bugner af forskellige kager. Der er sågar også kage til dem, som har diabetes.

Det er en af årets store begivenheder i aktivitetscentret, og de 90 tilmeldte til festen holder sig ikke tilbage, så hurtigt er især lagkagerne forsvundet.

Som regel dukker Ramsø Spillemandslaug op og sørger for den musiske underholdning til sommerfesten, men i år er hovedparten af musikanterne til træf i Sverige. Derfor bliver der sat dæmpet musik på et anlæg efter kaffen.

I de opsatte telte lige udenfor bygningen på Nyvej, hvor Gnisten holder til, går hyggesnakken livligt, mens kaffekanderne bliver tømt og fyldt op igen.

Efter kaffen er der lagt op til, at brugerne enten kan spille petanque, kortspil eller bare hygge sig.

- Der er nok et par flasker vin til dem, som vinder i petanque, siger Jørgen Nielsen med et smil og oplyser, at petanque-spillerne spiller hver onsdag hele året.

Ved bordet er meldingen fra tre mænd, at de kommer forbi Gnisten en-to gange om ugen, og det mest er for det sociale samvær.

Jørgen Nielsen påpeger, at det er rart, at aktiviteterne er samlet ét sted, samt personalet fra sundhedscentret er tæt på.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde torsdag den 12. juli. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk