2. december 2020
Fem unge mænd ville gerne bowle, men skabte så meget uro, at de blev smidt ud af Roskilde Bowling Center. To af mændene måtte en tur i detentionen. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Fem unge mænd ville gerne bowle, men skabte så meget uro, at de blev smidt ud af Roskilde Bowling Center. To af mændene måtte en tur i detentionen. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 31-årig røg tilbage i detentionen efter bowlingballade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

31-årig røg tilbage i detentionen efter bowlingballade
Roskilde - 22. oktober 2020 kl. 10:12

En mindre gruppe mænd, som var blevet bortvist fra Roskilde Bowlingcenter på grund af deres opførsel på stedet, viste deres utilfredshed ved at råbe og skabe uro på gaden. Derfor måtte politiet en tur forbi ved 20.30-tiden onsdag aften.

Det viste sig, at der var tale om fem yngre mænd, som nu havde fortrukket til Københavnsvej, men fortsat larmede ved at råbe højt.

To af mændene på 28 og 31 år fra Roskilde, var så narko og/eller spirituspåvirkede, at de ikke var egnede til at færdes på egen hånd på gaden. De blev derfor begge anholdt og taget med i detentionen til afrusning.

Den 28-årige blev løsladt lige efter midnat, da han var faldet til ro.

Men da politiet forsøgte at løslade den 31-årige, var han udadreagerende og fortsatte med at råbe. Han blev derfor ført retur i detentionen og var først klar til at færdes i det offentlige rum midt på natten, hvor han blev løsladt.

Ingen blev sigtet for noget i den forbindelse, og der kom ikke flere anmeldelser om uro ved bowlingcentret den aften.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk