13. maj 2021
Forrest ses Hanne Lagerstorff fra Skomagegade. Bagved hende Anne From Christensen fra Svogerslev og Bent Pedersen fra Himmelev sammen med købmand Søren Rasmussen.
Forrest ses Hanne Lagerstorff fra Skomagegade. Bagved hende Anne From Christensen fra Svogerslev og Bent Pedersen fra Himmelev sammen med købmand Søren Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 3 Meny-kandidater til: Årets kassedame

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3 Meny-kandidater til: Årets kassedame
Roskilde - 28. april 2021 kl. 13:26
Af Foto: Thomas Olsen

De tre lokale Meny-supermarkeder fra Himmelev, Skomagergade og Svogerslev har hver en kandidat med, når 'Årets Kassedame' skal kåres.

Alle tre er udvalgt af kunderne, og købmand Søren Rasmussen, som ejer de tre Meny-butikker, var pavestolt, da han forleden kunne præsentere sine tre medarbejdere ved en af kasser i butikken i Skomagergade.

- Jeg synes, det fortæller meget om atmosfæren i vore butikker, hvor der også er mange andre dygtige medarbejdere end de tre, som bliver fremhævet her, forklarer han.

Fra Meny Svogerslev er det den 40-årige Anne From Christensen, der har været otte år i forretningen, som er indstillet.

Fra Himmelev er kandidaten den 59-årige Bent Pedersen, som er foreslået.

Endelig kommer den 61-årige Hanne Lagerstorff fra forretningen i Skomagergade, hvor hun har arbejdet i ikke mindre end 34 år.

Humor og smil
Når de tre Meny-kandidater skal fortælle om, hvad det kræver at være en god 'kassedame m/k', nævner de alle humor og smil.

- Kunderne kan godt lide, at man prøver at skabe en afslappe atmosfære og behandler dem individuelt. Det giver en menneskelig kontakt, og så er indkøbet en bedre oplevelse for alle parter, forklarer de.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk