17. juli 2019
Man må ikke sige ukvemsord til betjentene, hvis man er ved at få sin bil konfiskeret. Det koster en sigtelse for fornærmelig tiltale. Og sådan en sigtelse har en 27-årig mand fra Karlslunde fået. Foto: Kenn Thomsen
Man må ikke sige ukvemsord til betjentene, hvis man er ved at få sin bil konfiskeret. Det koster en sigtelse for fornærmelig tiltale. Og sådan en sigtelse har en 27-årig mand fra Karlslunde fået. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 27-årig blev sur over at få bil konfiskeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

27-årig blev sur over at få bil konfiskeret
Roskilde - 11. februar 2019 kl. 12:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 27-årig mand fra Karlslunde har været i kontakt med politiet et par gange i løbet af weekenden.

Første møde med ordensmagten skete fredag formiddag, da en patrulje klokken 10.32 bemærkede en bil, der holdt med slukket motor i siden af Københavnsvej i Roskilde med havariblinket tændt.

Ejeren af bilen, den 27-årige, sad på førersædet og ventede på sin ven, der var inde i en bank. Den 27-årige var frakendt førerretten, men nægtede at have ført bilen.

Da vennen kom ud, låste 27-årige bilen på stedet, og de gik begge hen til bussen.

Politiet fik kort efter oplysninger fra flere vidner på stedet om, at den 27-årige nu var kørt fra stedet i bilen. Politiet fik dog ikke fat i den 27-årige fredag, så de kørte til hans adresse lørdag formiddag for at sigte manden for kørsel i frakendelsestiden.

Da det var tredje gang den 27-årige kørte i frakendelsestiden, beslaglagde politiet bilen med henblik på konfiskation.

Den 27-årige var ikke hjemme, men kom hjem, mens autohjælp var ved at læsse bilen. Han blev meget opfarende og vred på patruljen, der blev overfuset med alverdens ukvemsord. Den 27-årige fik foruden sigtelsen for færdselssagen derfor også en sigtelse for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

Den 27-årige modsatte sig beslaglæggelsen af hans bil, så retten skal nu tage stilling til dette indgreb. Retten vil under sagens afgørelse tage endelig stilling til, om bilen skal konfiskeres.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk