10. juli 2020
Små biler har betydeligt lettere ved at komme omkring i parkeringshuset end større, og DF har nu bedt forvaltningen svare på, hvorfor p-huset er blevet dimensioneret, som det er, og hvor skylden ligger. Foto: Thomas Olsen
Små biler har betydeligt lettere ved at komme omkring i parkeringshuset end større, og DF har nu bedt forvaltningen svare på, hvorfor p-huset er blevet dimensioneret, som det er, og hvor skylden ligger. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - P-hus begynder at blive pinligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- P-hus begynder at blive pinligt
Roskilde - 05. september 2018 kl. 13:52
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvem har skylden for, at det ny parkeringshus på Sortebrødre Plads er blevet, som det er?

arrow Læs også: Det skal være slut med at gå ned og stille p-skiven

Det spørgsmål borer Dansk Folkeparti ved at stille spørgsmål til forvaltningen om processen forud for opførelsen af det parkeringshus, som DAGBLADET allerede ved åbningen konstaterede er meget snævert - og som adskillige bilister siden har oplevet.

Den efterfølgende debat får Dansk Folkeparti til at stille spørgsmålstegn ved, om p-husets dimensioner lever op til de gængse standardnormer for den slags byggerier andre steder, og også dét er blandt de spørgsmål, partiet ønsker besvaret i plan- og teknikudvalget.

- Det begynder at blive pinligt, det her. Vi var imod det fra begyndelsen, og hvis det viser sig, at kommunen har kvajet sig eller sovet i timen, man det måske ende med, at det også bliver kommunen, der må afholde udgifterne for at lave det om, siger Karsten Lorentzen (DF), medlem af plan- og teknikudvalget.

- Vi vil gerne vide, hvordan udbudsmaterialet har været, så man kan se, om kommunen har fået det byggeri, man ønskede, eller om der skulle være mulighed for at fremsætte et erstatningskrav over for entreprenøren.

Hvis entreprenøren har leveret, hvad man har bedt om, er der ikke noget at komme efter, men ellers må der være et krav, og hvis der ikke er det, handler det om at få identificeret, hvor der er blevet begået fejl, tilføjer Karsten Lorentzen, som også er interesseret i at få embedsmændenes bud på, hvad en ombygning i givet fald vil koste.

Plan- og teknikudvalget holder møde torsdag, men Karsten Lorentzen er ikke så optimistisk, at han forventer, at svarene kan ligge klar allerede dér, og han forventer ikke formelle svar før til udvalgets møde i oktober.

arrow Endnu bedre plads i parkeringshuset
05. december 2018 kl. 11:47 Opdateret: kl. 11:47
arrow P-hus står stadig halvtomt
05. december 2018 kl. 04:40 Opdateret: kl. 12:22
arrow Roskilde har fået 500 nye p-pladser
17. august 2018 kl. 17:50 Opdateret: kl. 17:50
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk