21. juli 2019
Sådan kommer Ring 5 til at forbinde Vestmotorvejen med den kommende Frederikssundmotorvej, og det spænder ikke ben for, at der også bliver investeret i en bedre vej mellem Køge og Roskilde, mener Joy Mogensen.
Sådan kommer Ring 5 til at forbinde Vestmotorvejen med den kommende Frederikssundmotorvej, og det spænder ikke ben for, at der også bliver investeret i en bedre vej mellem Køge og Roskilde, mener Joy Mogensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Det må snart være Roskildes tur igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Det må snart være Roskildes tur igen
Roskilde - 15. marts 2019 kl. 13:47
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssundmotorvejen er absolut nødvendig og bliver ikke kun til gavn for den ordlige del af Roskilde Kommune.

arrow Læs også: Landsbyer råber op mod Ring 5

Det siger Roskildes borgmester Joy Mogensen (S) som kommentar til den infrastrukturplan, som er aftalt mellem regeringen og DF.

- Det er godt, ikke kun for den nordlige del af kommunen, men også for alle dem, der benytter Holbækmotorvejen hver dag, fordi der er folk, der i dag vælger at køre sydpå ned til Holbækmotorvejen, når de skal til København. Derfor glæder jeg mig meget over Frederikssundmotorvejen, som også hele byrådet har ønsket, siger Joy Mogensen.

Også Ring 5 er en del af den politiske aftale. Den har ikke på samme måde været et ønske i Roskilde, men kan ikke desto mindre også vise sig at få en positiv effekt på Roskilde-området, vurderer hun. Og hun tror ikke, den vil stikke en kæp i hjulet på den opgradering af vejen mellem Roskilde og Køge, som byrådet i Roskilde ønsker sig - heller ikke selv om den mere eller mindre vil løbe parallelt med den kommende Ring 5.

- Der er ingen tvivl om, at i national sammenhæng er det ikke særlig længe siden, at der blev investeret i en udvidelse af motorvejen omkring Roskilde, og vi havde helt sikkert gerne set, at der også var blevet sat penge af til veje mellem Roskilde og Køge eller Roskilde og Ringsted. De muligheder tror jeg stadig er gode, men det kræver, at det også er en prioritet i »den anden ende« også, så vi skal have flere til at bakke op. KKR (Kommunernes Kontaktråd, red.) skal have trafikprioriteringerne op »lige om lidt,« og dér mener jeg, at det efterhånden må være Roskildes tur til at få sine forbindelser opgraderet, siger borgmesteren.

arrow Jerkel: Alle må hjælpe til mod Ring 5
15. marts 2019 kl. 16:12 Opdateret: kl. 16:12
arrow Motorvej på vej: Sådan reagerer politikerne
15. marts 2019 kl. 12:49 Opdateret: kl. 16:32
arrow Overblik: Her er alle projekter fra infrastrukturplan
15. marts 2019 kl. 11:28 Opdateret: kl. 15:47
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk