23. januar 2021
Borgmester Joy Mogensen håber på, at medarbejderne fortsat vil være med til at sikre et solidt og professionelt beredskab af høj kvalitet i Roskilde, også selv om klokken tilsyneladende er ved at falde i slag for Østsjællands Beredskab. Foto: Lars Kimer
Borgmester Joy Mogensen håber på, at medarbejderne fortsat vil være med til at sikre et solidt og professionelt beredskab af høj kvalitet i Roskilde, også selv om klokken tilsyneladende er ved at falde i slag for Østsjællands Beredskab. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Ærgerligt de springer fra på mållinjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Ærgerligt de springer fra på mållinjen
Roskilde - 27. november 2018 kl. 12:57
Af Steen Østbjerg

- Jeg synes, det er ærgerligt, at vi nu har brugt fem år på at skabe afsættet for en fælles kultur i et nyt fælles beredskab, og inden man har fået mulighed for at skabe det, melder man sig ud på målstregen.

arrow Læs også: Derfor gik det så galt

Sådan lyder det fra Roskildes borgmester Joy Mogensen (S) med adresse til den konservative kollega i Høje-Taastrup, Michael Ziegler, som lader til at være initiativtageren til, at Høje-Taastrup Kommune forlader Østsjællands Beredskab sammen med Vallensbæk, Ishøj og Greve.

Joy Mogensen peger på, at de økonomiske forudsætninger for samarbejdet stadig var de samme efter Køges exit, men at regnestykket vil se noget anderledes ud, når og hvis også Høje-Taastrup trækker sig.

Hun understreger dog kraftigt, at de noget tvivlsomme fremtidsudsigter for Østsjællands Beredskab ikke får betydning for borgere i Roskilde.

- Jeg er utroligt glad for, at vi ikke er en del af det udbud, der kører lige nu. Det betyder, at der er stabilitet om det mandskab og materiel, der kører i Roskilde. Jeg håber, at de medarbejdere, der er her, har lyst til at blive her også i fremtiden. Også før Østsjællands Beredskab havde vi et stolt og professionelt og solidt beredskab i Roskilde, som har sat nye standarder. Det har vi også i dag, og det vil være mit og byrådets fokus at bygge videre på den kerne, der er i beredskabet i Roskilde, siger Joy Mogensen.

arrow Beredskabsdirektør: - Vi har leveret
31. december 2018 kl. 14:45 Opdateret: kl. 15:32
arrow Nyt beredskab med fælles brandstation
31. december 2018 kl. 12:09 Opdateret: kl. 12:09
arrow Pengene dikterer Roskilde-exit fra beredskab
20. december 2018 kl. 14:25 Opdateret: kl. 14:25
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk