20. juni 2021
Lars Lindskov, her som borgmesterens wing man efter konstitueringen i nat, ærgrer sig over, at de borgerlige partier ikke fik fremgang, men glæder sig over, at K fordoblede sit eget mandattal. Foto: Steen Østbjerg
Lars Lindskov, her som borgmesterens wing man efter konstitueringen i nat, ærgrer sig over, at de borgerlige partier ikke fik fremgang, men glæder sig over, at K fordoblede sit eget mandattal. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: K-fremgang er vælgernes kvittering for samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

K-fremgang er vælgernes kvittering for samarbejde
Roskilde KV17 - 22. november 2017 kl. 12:33
Af Steen Østbjerg

Efter en mandatmæssig mager periode med blot en enkelt plads i byrådet har Det Konservative Folkeparti får gruppen nu fordoblet sin størrelse, idet partiet som det eneste ud over Socialdemokratiet, der formåede at få flere mandater end i dag.

arrow Læs også: Jens Müller ud af K-bestyrelse

Sejrens sødme bliver ikke mindre af, at den borgerlige rival, Venstre, gik mærkbart tilbage.

- Nu har vi fået udlignet magtbalancen blandt de borgerlige ganske betragteligt, siger Lars Lindskov (K), som regner med, at Venstre populært sagt bliver lidt lettere at have med at gøre for K og dermed også en hyppigere medspillere.

- Tendensen er klar og sat nu. Det væsentlige er, at man kan se, at det samarbejdende lokale demokrati er væsentligt for borgerne i Roskilde Kommune. Det er fint nok at tage et ideologisk og et værdipolitisk afsæt i mange ting, men borgerne forventer jo, at vi finder pragmatiske løsninger på mange ting, og det, vi har prøvet at gøre fra konservativ side, er jo at erkende, at der er et rødt flertal i den nuværende periode, og vi har søgt indflydelse der, hvor vi kan få den. Skulle vi se fremad, kan man sige, at vores gamle slogan med borgerlige stemmer, der arbejder, det holder vi fast i, og det er ud til, at borgerne har kvitteret for det. Det er jeg glad for, siger Lars Lindskov.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow K: Vandmanden er i byrådet
22. november 2017 kl. 16:58 Opdateret: kl. 16:58
arrow Jens Müller forlader Erhvervsforum
31. august 2017 kl. 10:10 Opdateret: kl. 10:10
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk