27. september 2020
Onsdag væltede regnen ned over Roskilde Festivals campingplads. Festivaldeltagerne blev våde, men de skal stadig afsted og høre koncerter onsdag aften, når festivalpladsen er åbnet.
Onsdag væltede regnen ned over Roskilde Festivals campingplads. Festivaldeltagerne blev våde, men de skal stadig afsted og høre koncerter onsdag aften, når festivalpladsen er åbnet.
Foto: Scanpix/Nils Meilvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festivalgæster holder humøret højt trods regnvejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festivalgæster holder humøret højt trods regnvejr

Onsdag vågnede festivalgæsterne i Roskilde op til en omgang regn, der har efterladt en mudret campingplads.

Opdateret 29. juni 2016 kl. 18:53
Roskilde Festival - 29. juni 2016 kl. 14:41
Af Ritzau

Regnslag, gummistøvler, presenninger og paraplyer. Det måtte festivaldeltagerne på Roskilde Festival finde frem onsdag, hvor regnen gjorde campingpladsen mudret og testede gæsternes telte.

Festivalgæsterne har i fire opvarmningsdage camperet på Roskilde Festival, men onsdag klokken 17 slår festivalen dørene til festivalpladsen op. Her spiller flere hundrede kunstnere til og med søndag.

arrow Læs også: Chilipebrene kører revanchen i hus

Regnen holder dog ikke festivalgæsten Jonas Horstmann tilbage. Han er på festival for tredje år i træk, og selv om det er svært at holde sig tør, er musikken vigtigere end regnen.

- Vi kan ikke holde os tørre. Vi er allerede drivvåde. Men nogle af kunstnerne skal man jo ind og høre alligevel. Jeg skal høre Slayer og Red Hot Chili Peppers, siger Jonas Horstmann.

- Tænk hvis man tog hjem. Så ligger man bare der og tænker: Gad vide, hvad jeg går glip af, siger festivaldeltageren, der er på festival for tredje gang.

Han forsøger onsdag inden musikken at holde sig tør sammen med nogle venner under en pavillon. At regnen ikke skal holde dem tilbage, er Peter Foss, der sidder under samme pavillon, enig i.

- Det er en gang om året, og man savner det, når man ikke er her, siger han.

Det er dog ikke alle, der vil trodse regnen uanset hvad. I en anden camp lidt længere væk sidder Laura Bjørn og Nanna Hegn, der også har gemt sig under en pavillon for at få ly fra regnen.

- Vi skal måske ikke derop klokken 17. Det kommer an på, hvor meget det regner, siger Nanna Hegn.

Regnen stilnede dog af onsdag eftermiddag, og der burde ifølge dmi.dk sandsynligvis være tørt, når festivalpladsen åbner klokken 17, og musikken spiller onsdag aften. Der skal dog være mere regn på vej til festivalen både torsdag, fredag og lørdag.

arrow BILLEDER: Satans helte på Arena
29. juni 2016 kl. 22:07 Opdateret: kl. 09:40
arrow Festival: Damon Albarns grænseløse ønske
29. juni 2016 kl. 21:20 Opdateret: kl. 21:02
arrow Billeder: Roskilde Festival har slået dørene op til musikken
29. juni 2016 kl. 17:02 Opdateret: kl. 08:10
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk