4. juli 2020
Direktør Stefan Vestergaard foran en af de avancerede afisnings-maskiner til fly, som Gevninge-firmaet sælger til hele verden. (Arkivfoto: Erling J.)
gallery icon

Se billedserie

Direktør Stefan Vestergaard foran en af de avancerede afisnings-maskiner til fly, som Gevninge-firmaet sælger til hele verden. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virksomhed deler overskud:144.600 til hver ansat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomhed deler overskud:144.600 til hver ansat
Opdateret 20. september 2019 kl. 09:12
Roskilde Avis - 20. september 2019 kl. 00:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gevninge-firmaet Vestergaard, der fremstiller avanceret lufthavns-udstyr bl.a. til afisning af fly, har opnået rekord stort overskud og valgt at dele det med sine ansatte som tak for indsatsen.

arrow Læs også: Ny bestyrelsesformand hos Vestergaard

Virksomheden har satset på hele tiden at forbedre sine produkter efter ud fra kundernes ønsker og bruger den nyeste teknologi, der også er mest miljørigtig. I det forløbne regnskabsår har det givet virksomhedens største omsætning nogensinde på 823 mio. kroner og en tilsvarende høj fortjeneste på 124 mio.

Alle de 304 medarbejdere, der er ansat på virksomheden i Gevninge og andre steder i landet, får nu andel i det store overskud ud fra en ordning, som firmaet har indført.

- Vi vil gerne vise, at vi også er klar over, hvordan denne succes kan tilskrives vores medarbejdere. De udvikler kvaliteten i deres arbejde for os og vore kunder, siger direktør Stefan Vestergaard.

Trivsel og effektivitet
- Formålet med vores overskudsdeling er at give medarbejderne del i det overskud, som de er med til at skabe ved fælles indsats.

- Ordningen fremmer det gode samarbejde i de enkelte afdelinger og mellem de forskellige funktioner i virksomheden. Det giver trivsel på arbejdspladsen og høj effektivitet, som er nødvendig i konkurrencen på verdensmarkedet, forklarer direktøren.

Alle fastansatte medarbejdere hos Vestergaard i Danmark er får nu 144.600 kroner inkl. pension, uanset deres stilling i virksomheden.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk