2. december 2020
Bagerbutikken ved Holbækvej har gennem årene haft flere ejere. Sammen med en anerkendt makker rykker Vikingebageren nu også ind for at sætte gang i forretningen.
Bagerbutikken ved Holbækvej har gennem årene haft flere ejere. Sammen med en anerkendt makker rykker Vikingebageren nu også ind for at sætte gang i forretningen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vikingebageren på Holbækvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vikingebageren på Holbækvej
Opdateret 29. juli 2020 kl. 09:13
Roskilde Avis - 29. juli 2020 kl. 08:56

Michael Søndergaard, der i forvejen har Vikingebageren nær Byparken på Sankt Clara Vej, åbner nu endnu en forretning hos den forhenværende KonditorBager på Holbækvej 31.

Han har for nylig også prøvet at åbne en ny filial i Gevninge, men måtte her se i øjnene, at konkurrencen fra den etablerede bagerforretning i Gevninge Bygade var for hård at hamle op med.

Den nye forretning på Holbækvej, hvor man nu har været i gang med at rydde op og gøre rent i en månde, skal drives af et andet firma og kommer heller ikke til at hedde Vikingebageren. I stedet får den navnet: Mums by Leichthoff og Søndergaard.

På Holbækvej får Michael Søndergaard nemlig assistance fra en landets topbagere, ifølge hans egne oplysninger. Det er Sonny Leichthoff, som er surdejsspecialist og fødevareprocesingeniør.

Han fungerer allerede som mentor for alle bagere på Sjælland indenfor COOP (Brugsen, Irma, Fakta). Blandt hans resultater er, at han har skabt landets største Kvickly-bager i Helsinge

Forretningen på Holbækvej bliver stadig en del af kæden KonditorBager-kæden, som det har været tilfældet hidtil.

skov

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk