15. december 2017
Unge spillere fra KFUM og andre får en fantastisk chance for at lære mere, når Spaniens berømte træner del Bosque kommer til Roskilde.
Unge spillere fra KFUM og andre får en fantastisk chance for at lære mere, når Spaniens berømte træner del Bosque kommer til Roskilde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandt VM og EM med Spanien - nu kommer han til KFUM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandt VM og EM med Spanien - nu kommer han til KFUM
Opdateret 16. februar 2017 kl. 08:50
Roskilde Avis - 15. februar 2017 kl. 08:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den spanske toptræner Vicente del Bosque, der har vundet de største titler med Real Madrid og det fantastiske spanske landshold, kommer til fodboldklubben KFUM i Roskilde den 1. marts og præsenterer her et nyt fælles initiativ om for at inspirere fodbolden her i landet med en træningslejr i uge 31 til sommer.

'Campus International Vicente del Bosque' hedder hans fodboldskoler, der siden 2013 har haft mere end 5.000 deltagere i hjemlandet og gennemføres sammen med den teknsike Pau Alberti samt sportchef Pau Gomez.

30 unge spillere født mellem 2002 og 2009 får her chancen for at blive trænet efter de metoder, der anvendes for spanske topspillere. Det er første gang, del Bosque præsenterer sin fodboldfilosofi på denne måde udenfor hjemlandet.

Præsentationen 1. marts foregår i KFUM's klubhus på Snebærvej 16 ved Lillevang. Det foregår på spansk og engelsk med dansk oversættelse, og bagefter er der lejlighed til at stille spørgsmål.

Bagefter får 30 inviterede piger og drenge lejlighed til at prøve hans træningsmetoder. Undervejs vil stjernetræneren rådgive spillerne i træningen, der primært varetages af Pau Gomez og to lokale folk.

Aftenen afsluttes med en overraskelse, som den verdensberømte spanske træner har forberedt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk