19. december 2018
Socialdemokratiets kredsformand Daniel Prehn støtter fortsat Mette Gjerskov. (Arkivfoto: Erling J.)
Socialdemokratiets kredsformand Daniel Prehn støtter fortsat Mette Gjerskov. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Urafstemning om S: Kredsformand står bag Gjerskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Urafstemning om S: Kredsformand står bag Gjerskov
Opdateret 13. marts 2018 kl. 09:14
Roskilde Avis Paperboy - 13. marts 2018 kl. 08:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når medlemmerne af Socialdemokratiet i Roskilde skal afgøre, om det nuværende folketingsmedlem Mette Gjerskov skal fortsætte eller erstattes af modkandidaten Niels Jespersen, kommer det til at ske ved en urafstemning.

arrow Læs også: Modkandidat til Mette på banen - tidligere soldat stiller op

På den måde vil partiets organisation undgå en bitter splittelse på generalforsamlingen lørdag i partiforeningen og mandag i kredsorganisationen.

Fuld støtte
Den nuværende kredsformand Daniel Prehn, der samtidig er partiets ordfører i byrådet, støtter i øvrigt Mette Gjerskov 100 procent.

- Jeg byder selvfølgelig debatten velkommen, men er dog ikke i tvivl.

- Efter min opfattelse er kredsen velsignet med et rigtigt godt folketingsmedlem i Mette Gjerskov. Derfor opf9ordrer jeg til, at generalforsamlingen fastholder Mette som vores repræsentant i folketinget.

- Samtidig ærgrer mig det lidt, at partifæller, som jeg ellers har stor respekt for, har kørt et fordækt spil og forsøger at lave et snigløb på Mette Gjerskov - plus alle os, der støtter hende - her i 11. time. Det er ikke sådan, jeg normalt kender mine partifæller, siger Daniel Prehn.

Han har i øvrigt besluttet sig til at træde tilbage ved kredsens generalforsamlingen på mandag. Det samme gælder også Søren Kargaard, der er formand for partiforeningen og for længe siden har besluttet at gå af, når den holder generalforsamling på lørdag.

Søren Kargaard fremhæver, at bestyrelsen for partiforeningen også har indstillet Mette Gjerskov til genvalg, og den beslutning støtter han fortsat.

tk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk