16. juli 2020
Strandparken ved Vigen er et populært område, der bruges af mange forskellige - også unge med uorganiserede og larmende fester om natten.(Foto: Jens Wollesen)
Strandparken ved Vigen er et populært område, der bruges af mange forskellige - også unge med uorganiserede og larmende fester om natten.(Foto: Jens Wollesen)
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand håber på: Mere politi ved Vigen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand håber på: Mere politi ved Vigen
Roskilde Avis - 13. november 2019 kl. 16:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Forhåbentlig vil mere politi i fremtiden være med til at holde ro og orden ved Vigen, så beboerne på campingpladsen ikke bliver forstyrret af fester hele natten.

Sådan siger formanden for Roskildes Plan- og Miljøudvalg, der har diskuteret problemet med unge, som larmer og brænder bål af på et offentligt område lige op til campisternes plads.

Da denne del af Vigen-området er offentligt, kan hverken campingpladsens ejer eller andre indsætte private vagtværn eller andre for at opretholde ro og orden, sådan som nogle ellers har foreslået.

Kun politiet har ret til at stå for ordenshåndhævelsen i det offentlige rum, mens vagtværn eller andre initiativer kan bruges på privat område.

- Jeg er overbevist om, at politiet kan- og vil klare denne opgave, når nu kommunen henvender sig og gør tydeligt opmærksom på de tidligere problemer, siger Daniel Prehn.

tk

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk