10. august 2020
En 79-årig kvinde i Rørmosen blev udsat for et trickindbrud, hvor en nybagt tærte indgik i den udspekulerede plan. (Arkivfoto: Erling J.)
En 79-årig kvinde i Rørmosen blev udsat for et trickindbrud, hvor en nybagt tærte indgik i den udspekulerede plan. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trick-indbrud med en tærte i Rørmosen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trick-indbrud med en tærte i Rørmosen
Opdateret 29. juli 2020 kl. 09:43
Roskilde Avis - 29. juli 2020 kl. 09:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 79-årig kvinde i den store bebyggelse Rørmosen blev tirsdag eftermiddag udsat for et trick-indbrud, hvor to guldringe og et guldarmbånd blev stjålet.

Forbrydelsen startede, da en dame af anden etnisk herkomst ringede på døren og sagde, hun var glad for, at den ældre kvinde altid hilste så pænt på beboerne i nabolejligheden.

Gæsten fortalte, at der snart skulle være fest i gårdhaven, og det kom til at larme lidt. Som en slags kompensation havde hun bage en tærte og taget den med.

Den besøgende gik med ud i køkkenet og foreslog så, at de skulle gå ud på altanen for at se ned i haven, hvor festen skulle foregå.

Som en sikkerhedsforanstaltning gik den 79-årige ud og låste døren til lejligheden, før de sammen gik ud på altanen.

Men da lejlighedens beboere efterfølgende skulle følge den besøgende ud, så hun, at døren til lejligheden nu pludselige stod på klem. Bagefter opdagede hun så, at flere af hendes smykker var stjålet.

Den 79-årige kvinde har ikke kunnet give noget signalement af den 'lidt solbrændte' gæst, som afledte hendes opmærksomhed.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk