25. september 2020
Christian Nørgaard Zwicky og Lars Kubert kaster deres fælles kræfter ind i pinse-tapas.
Christian Nørgaard Zwicky og Lars Kubert kaster deres fælles kræfter ind i pinse-tapas.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To med tapas på pinse-mission

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To med tapas på pinse-mission
Roskilde Avis - 23. maj 2020 kl. 06:47
Af Tomas Skov

Et lokalt samarbejde mellem Roskildes fiskeforsyning i Støden, Kuberts Fisk, og Sankt Jøgensbjergs gastronomiske epicenter, Gastronetten, resulterer i en perlerække af såkaldte pinse-tapas, når Lars Kubert og Christian Nørgaard Zwicky forener kræfterne.

- Vi er byens frækkeste fiskehandler og Roskildes smukkeste kok. Nu prøver vi det af, og hvis det bliver en succes, så kommer det til at fortsætte, siger Christian Nørgaard Zwicky, der har drevet Gastronetten siden 2015.

Kok og fiskemand
De to madører er begge uddannede kokke, men Lars Kubert sprang ud som fiskehandler i 2005, da han overtog en fiskeforretning i Nykøbing Sj.

Siden kom Kuberts Fisk i Støden til, og det er herfra, han bidrager med sin halvdel af menuen, som både inkluderer torskekroketter med safran og aioli, varmrøget laks, avocadofromage med håndpillede Skagensrejer og rugbrødschips, samt havtaskefilet ombundet med bacon og dijoncreme.

Sjovt at sparre
Fra Clermontgade sørger Christian Nørgaard Zwicky for enebærrøget sommerbuk med stikkelsbærkompot, tournedos af oksemørbrad med kold bearnaissecreme, grillet artiskok med Vesterhavsost, lufttørret skinke, persilleolie og pinjekerner, samt osteanretning og rabarbertrifli.

- Det er et anderledes samarbejde. Men det er sjovt at sparre lidt med hinanden og lave noget andet end det, vi plejer, siger Lars Kubert.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk