4. december 2020
Bo Jørgensen_1920-0249
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svar fra direktør i Bosj Bo Jørgensen:Vil gerne drøfte udfordringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar fra direktør i Bosj Bo Jørgensen:Vil gerne drøfte udfordringer
Roskilde Avis - 31. oktober 2019 kl. 00:11

Direktør i Bosj Bo Jørgensenbliver forelagt Kim Stamer Harders kritik af boligselskabet.

arrow Læs også: Tidligere formand i beboerbestyrelse om direktør Bo Jørgensen: Jeg bliver vred, når han påstår, at Bosj samarbejder med os

Han svarer følgende i en mail til avisen.

Svar
Jeg vil rigtig gerne drøfte de udfordringer, som Kim Harder mener, han og den netop afgående lokale bestyrelse har med os.

Men som tidligere nævnt har Kim og jeg aftalt et møde om kort tid, hvor vi får lejlighed til at drøfte de ting, som han og den tidligere bestyrelse angiveligt har været utilfredse med.

I respekt for hinandens tid - og ikke mindst muligheden for at finde løsninger - finder jeg det ikke hensigtsmæssigt at føre en dialog gennem avisen, hvor vi risikerer at tale os fra hinanden.

For jeg har andre oplevelser og informationer end dem, Kim fremfører. Men det vil jeg gerne vende med ham personligt og ikke gennem Roskilde Avis.

Ved at føre diskussion gennem avisen risikerer vi at tale os fra hinanden, og det synes jeg ikke gavner hverken beboerdemokratiet eller dét, der forhåbentlig er vores fælles interesse: At vi sammen skaber trygge og gode rammer for vores beboere.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk