4. juli 2020
Der er fuld knald på sang, musik, kustumer og rekvisitter i True Colors på Roskilde Gymnasium, der spillede sidste gang fredag 7. februar.
gallery icon

Se billedserie

Der er fuld knald på sang, musik, kustumer og rekvisitter i True Colors på Roskilde Gymnasium, der spillede sidste gang fredag 7. februar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: 80'erfest på Amtet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: 80'erfest på Amtet

Musical-elever satte strøm til deres forældres ungdom

Roskilde Avis - 07. februar 2020 kl. 19:12
Af Tekst og foto: Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- 'Let's do the time warp agaaaaain...' synger og spiller de mange medvirkende i årets musical på Roskilde Gymnasium.

Vi befinder os i 1980'erne, men der er masser af 1970'er-materiale i det solide soundtrack til den to timer lange musical - som fx ovennævnte perle fra The Rocky Horror Picture Show fra 1975.

Højt niveau

Som traditionen foreskriver, er niveauet højt, når de over 200 elever på gymnasiet ruller sig ud i den årlige musikalske kraftanstrengelse.

Stykket handler om et ungt band med trang til at udtrykke sig både musikalsk og personligt, men det er musikken og sangen, der får det hele til at lette.

Begge dele er der heldigvis rigeligt af, og det udspiller sig i et sandt orgie af dygtige dansere, flotte kostumer og gennemførte rekvisitter.

Voldsom Volvo

35 korsangere og det 13 mand store band svøber salen i vellyd, mens hovedrolleindehaverne synger sjælen ud til klassikere af både Queen, David Bowie og Gloria Gaynor.

Vi får masser af homoliv og farvestrålende transvestitter, mens de unge elever kaster om sig med 70'er- og 80'er-udtryk som 'Rend og hop', 'Knæhøj karse' og 'Voldsom Volvo'.

Det er musikalsk og stærkt underholdende, og så kan vi godt leve med, at et ord som 'heteronormativitet', der først vandt indpas i det danske sprog i 2010'erne, har sneget sig ind i manuskriptet.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk