16. oktober 2021
Tour-starten giver ekstra optimisme for det lokale handels- og erhvervsliv, siger Torben Stevold. (Arkivfoto: Erling J.)
Tour-starten giver ekstra optimisme for det lokale handels- og erhvervsliv, siger Torben Stevold. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskildes handelsformand: Touren giver os tro på fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskildes handelsformand: Touren giver os tro på fremtiden
Opdateret 22. februar 2019 kl. 09:28
Roskilde Avis - 22. februar 2019 kl. 08:50

- For os er det jo en helt fantastisk nyhed, som åbner store muligheder og giver os mere tro på fremtiden, siger formanden for Roskilde Handel Torben Stevold.

arrow Læs også: Roskilde måtte arbejde hårdt: Skrap spurt før Tour-målet

Fra sit kontor i den gamle sparekasses hovedsæde kan han se ned på Stændertorvet, hvorfra rytterne i feltet skal køre ud på den første rigtige landevejs-etape den første søndag i juli 2021.

Gennem en periode har han også kunnet se ud på et erhvervssliv, der må kæmpe mere og mere for at bevare Roskildes status som Sjællands førende handelsby.

- Men det her er jo en fantastisk chance for os alle i Roskilde. Nu gælder det om, at alle kræfter i byen arbejder godt sammen, så vi rigtig kan skabe en succes ud af det.

Torben Stevold ser store muligheder både for butikker, restauranter, hoteller og mange andre brancher, med den ekstra aktivitet, som det store cykelløb vil skabe.

- Vi skal i gang allerede nu. For i de kommende to år frem til Tour-starten kan vi også vente ekstra interesser og tilstrømning. Det gælder både fra ind- og udland, mener handelsformanden.

- Når etape-starten så en gang er overstået, og fransk fjernsyn har vist billeder til mange millioner på tv over hele verden, skal vi være klar til at tage imod de mange mennesker, der vil komme for at se domkirken, vikingeskibene og hele vores flotte by, tilføjer Stevold.

tk

arrow Byråd i samlet udbrud efter Tour-start: Hele feltet kører med
24. februar 2019 kl. 09:41 Opdateret: kl. 09:41
arrow Nyhedsanalyse: Så er det Roskildes Tour
22. februar 2019 kl. 00:07 Opdateret: kl. 16:26
arrow Tour-direktør i Roskilde mindes: Min store danske helt
21. februar 2019 kl. 17:19 Opdateret: kl. 16:24
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk