20. november 2017
Trods flere års indsats har kommunen ikke fået løst problemerne i krydset ved Allehelgensgade og Jernbanegade, hvor biler pga. dårlig skiltning kommer kørende mod færdselsretningen og skaber mange livsfarlige situationer. (Arkivfoto: Erling J.)
Trods flere års indsats har kommunen ikke fået løst problemerne i krydset ved Allehelgensgade og Jernbanegade, hvor biler pga. dårlig skiltning kommer kørende mod færdselsretningen og skaber mange livsfarlige situationer. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Roskildes farligste kryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Roskildes farligste kryds
Roskilde Avis - 14. september 2017 kl. 10:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Krydset ved Allehelgensgade-Jernbanegade, hvor vi driver forretning, er efterhånden blevet det farligste i hele byen. Der går næsten ikke en dag, hvor vi ikke oplever livstruende situationer.

Men det værste er næsten, at kommunen ikke vil høre på os og intet gør, når vi flere gange har henvendt os for at få gjort noget ved den farlige og forkerte trafik, der foregår.

For kort tid siden gravede en entreprenør igen op på kommunens vegne. Hvorfor lægger man ikke køreplader ud fremfor ny asfalt, når der alligevel bliver gravet op igen efter kort tid.

Når der skal ske noget, bliver ingen beboere informeret på forhånd. Vi må acceptere at leve i larm og møg, også når vi har kunder på besøg.

Flere gange er vi blevet lovet bod og bedring med information, før arbejdet går i gang, men det sker ikke alligevel.

Henvender man sig til den ansvarlig i kommunen, er der ingen reaktion. Heller ikke selv om vi sender en kopi til borgmesteren.

Mod ensretningen

Krydset er af avisen blevet kåret til et af de farligste i roskilde.

Der går ikke en dag eller time, uden at bilister kører mod kørselsretningen pga. den elendige skiltning.

Bilerne, der kører mod ensretningen skaber mange farlige situationer, og busserne kan heller ikke komme frem, så de må dytte højlydt.

Efter min mening er dette et godt eksempel på, hvordan skattekronerne bliver brugt i Roskilde og det service-niveau, man yder overfor borgere samt erhvervsliv.

Jeg kører altså over hele byen, men i dette kryds foregår det med livet som indsats.

Ebbe Nygaard
ejendomsmægler, MDE.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk