7. marts 2021
Dagli?Brugsen på Klosterengen var gerningsstedet for det sidste af de 15 røverier ved lukketid, som en 24-årig mand fra Roskilde har udløst en dom til ham på otte års fængsel og en udvisning for bestandig.
Dagli?Brugsen på Klosterengen var gerningsstedet for det sidste af de 15 røverier ved lukketid, som en 24-årig mand fra Roskilde har udløst en dom til ham på otte års fængsel og en udvisning for bestandig.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Otte års fængsel til lukketidsrøver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte års fængsel til lukketidsrøver
Roskilde Avis - 21. marts 2019 kl. 12:23

Fra efteråret 2017 og nogle måneder frem til marts 2018 blev en lang række Dagli'Brugser og andre supermarkeder med lange åbningstider og nogle byggemarkeder udsat for røvere, der truede sig til penge. Røverierne skete lige efter lukketid, og der blev truet med kniv eller et skydevåben. 15 røverier blev der begået i alt.

arrow Læs også: To drenge i retten for brandstiftelse og narkosalg

Det første røveri gik ud over Harald Nyborg på Industrivej. Her blev der truet med en skarpladt pistol. Det sidste røveri, de tre begik før de blev anholdt gik ud over Dagli'Brugsen på Klosterengen. Her blev der truet med en kniv, som blev presset op mod halsen på en kvindelig ansat.

Tre mænd har siddet varetægtsfængslet i sagen siden oktober. Nu har sagen været behandlet i Retten i Roskilde.

En 24-årig mand fra Roskilde blev kendt skyldig i at have været med til alle 15 røverier. Det udløste en straf på otte års fængsel, og en udvisning af landet for bestandigt. Den dømte har bedt om betænkningstid i spørgsmålet om anke.

En 25-årig mand fra Høje-Taastrup fik en dom på tre års fængsel, for at have været med til syv af de 15 røverier. Han fik også en betinget udvisning. Den 25-årige modtog dommen.

Den sidste dømte er en 25-årig mand fra Roskilde. Han blev kendt skyldig i at have været med til et af røverierne og noget hæleri. Han fik 1,5 års fængsel og en betinget udvisning. Han modtog dommen.

arrow Narkokørsel i ulovlig bil
22. marts 2019 kl. 11:08 Opdateret: kl. 12:03
arrow Tyve i Trekroners bimmere
22. marts 2019 kl. 10:59 Opdateret: kl. 11:00
arrow Graffiti-brødre i retten
21. marts 2019 kl. 12:27 Opdateret: kl. 12:27
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk