6. april 2020
Kasper Erik Ejby Rasmussen er nyuddannet som elektriker hos EL:CON på Bytoften.
Kasper Erik Ejby Rasmussen er nyuddannet som elektriker hos EL:CON på Bytoften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny svend vil selv være mester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny svend vil selv være mester
Roskilde Avis - 13. januar 2020 kl. 00:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kasper Erik Ejby Rasmussen kan nu skifte titlen som elektrikerlærling ud med elektrikersvend, da han har fået overrakt sit svendebrev som bevis på at han har været gennem uddannelsen.

I hele sin læretid har han været hos EL:CON på Bytoften. Her har han blandt andet været aktiv i virksomhedens Young Advisory Board, der er en gruppe unge medarbejdere, som inspirerer direktørgruppen.

Kasper Erik Ejby Rasmussen har haft en lidt udsædvanlig læretid, hvor han også fik lov til at lede arbejdet på en stor opgave.

- Jeg gik på ombygningen af plejehjemmet Himmelev Gl. Præstegård, da der en dag manglede en formand for projektet, siger han.

- Kækt meldte jeg mit kandidatur, og min chef stolede på, at jeg, til trods for at jeg var lærling, kunne løfte opgaven. Den bestod blandt andet i at holde møder med bygherre og at sikre arbejdets udførelse. Det var virkelig motiverende at opleve tillid til mig og ansvar på mine skuldre.

Selv om læretiden og tiden på Roskilde Tekniske Skole er overstået er tiden til læring ikke slut. Nu vil han gå i gang med installatørstudiet. Med den uddannelse kan være ansvarlig for elinstallationer eller begynde som selvstændig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk