27. oktober 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny knejpe ved Sagafjord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny knejpe ved Sagafjord
Roskilde Avis - 03. november 2018 kl. 07:06

- Vi er meget glade for, at Roskilde Kommune har sagt ja til vores forslag, og vi er sikre på, at de mange, der bruger området, kommer til at blive rigtig glade for de nye faciliteter, siger Martin Høyer-Hansen, der er direktør i Liljeborg Ejendomme.

arrow Læs også: Tidligere køkkenchef i Lê Lê: Åbner restaurant i Roskilde

Roskildes borgmester, Joy Mogensen, glæder sig ligeledes over det kommende projekt.

- Jeg er rigtig glad for, at Liljeborg Ejendomme ønsker at være med til at udvikle Roskilde havn. Havnen er en fantastisk naturperle, som vi skal værne om og udvikle til gavn for alle områdets brugere, siger borgmesteren.

Unik atmosfære
Der bliver tale om to bygninger, hvis udformning er omhyggeligt afstemt med de værftsbygninger,

der i forvejen ligger på Museumsøen, både hvad angår udtryk og materialevalg. Det har derfor været vigtigt at sikre den arkitektoniske sammenhæng.

- Museumsøen er et helt særligt område med en unik atmosfære. Derfor har det været vigtigt for os at komme med et forslag, som understøtter og styrker særegenheden og områdets kvaliteter, siger Martin Høyer Hansen.

Langsigtet løsning
Med bygningerne får havnens brugere, herunder vinterbaderne, langt bedre faciliteter, ligesom der bliver etableret en "knejpe" med madsalg, udeservering, offentlige toiletter og faciliteter for M/S Sagafjord til varig erstatning for de nuværende containere. Der bliver desuden etableret bænke med overdækning og en ny bro, så der er selvstændig forbindelse til den nye bebyggelse. Det er en langsigtet løsning, som tager højde for fremtidige ændringer af området, herunder museet. Bebyggelsen er i overensstemmelse med tankerne bag helhedsplanen for Roskilde Havn.

- Vi glæder os meget til, at bygningerne står færdige til gavn for havnens brugere. Det bliver en kønnere og langt mere anvendelig og praktisk løsning for området, forsikrer Martin Høyer-Hansen.

I den kommende tid skal projektets tekniske og bygningsmæssige forhold afklares endeligt, så byggeriet kan iværksættes i 2019.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk