18. oktober 2018
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mystiske fremmede i butikkerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mystiske fremmede i butikkerne
Roskilde Avis Paperboy - 17. november 2017 kl. 12:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To forretninger i Roskilde meldte torsdag til politiet, at de havde haft besøg af nogle mystiske fremmede kunder. Kopiforretningen på hjørnet af Ringstedgade og Jernbanegade havde sagt nej til en mand, der ville have taget farvekopier af nogle identitetspapirer. I den forbindelse havde personalet også set en anden fremmed mand luske rundt i forretningens gård. De forsvandt begge, da der var blevet sagt nej til kopiopgaven. De to beskrives begge som østeuropæiske af udseende, mellem 180 og 185 cm høje, brun hud og almindelige af bygning. Manden, der spurgte om kopien, var 45 til 50 år, kort sort hentehår og en ølmave. Han talte engelsk. Beklædningen var sort eller grå jakke og jeans. Han havde en seddel på fransk, et sprog han ikke selv kunne tale. Den anden var 35 til 40 år, havde kort sort hår. Han var klædt i en grå jakke. Det lykkedes ikke for politiet at finde de to mænd.

arrow Læs også: Lommetyv fik gevinst på 15.000 kroner

I en genbrugsbutik i Sankt Ols Gade, kom en par fremmede mænd ind ad bagdøren. De bad personalet om at skrive noget ned på en seddel. Da personalet ikke kunne få klarhed over, hvad øvelsen gik ud på, blev de to mænd bedt om at forlade stedet. Det var dog først da ordet politi blev brugt, der skete noget. Så forsvandt de to i en fart ud af bagdøren.

Beskrivelsen på de to lyder østeuropæiske af udseende. Den ene var mellem 35 og 40 år og kraftig kropsbygning. Han var klædt i blå dynevest og blå cowboybukser. Den anden havde en lignende beklædning, men han var cirka 25 år og almindelig af kropsbygning.

Det lykkedes ikke politiet at finde de to blåklædte mænd.

ja-

arrow Falske politifolk truede sig til ny ID
17. november 2017 kl. 13:09 Opdateret: kl. 11:41

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk