14. juli 2020
Festivalen styrer udenom grusgravningen, og der skulle gerne fortsat være masser af plads til musik og gæster i de kommende år. Her i Dreamcity lå der tidligere en grusgrav. (Foto: Jan Partoft)
gallery icon

Se billedserie

Festivalen styrer udenom grusgravningen, og der skulle gerne fortsat være masser af plads til musik og gæster i de kommende år. Her i Dreamcity lå der tidligere en grusgrav. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af plads på Roskilde Festival: Styrer udenom grusgravning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af plads på Roskilde Festival: Styrer udenom grusgravning
Roskilde Avis - 05. januar 2020 kl. 06:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Festival ligger lige midt i et grusgravningsområde, og i følge rygter tidligere på året, var der stor risiko for, at festivalen ville blive tvunget til at skrumpe til halv størrelse.

Festivalen skyder en hvid pind igennem rygterne, og der arbejdes på fuld tryg på at få enderne til at mødes, så festivalen beholder størrelsen, og der samtidig kan graves grus.

I 2019 blev der også gravet grus, og der havde festivalen mere plads end nogensinde før, og sådan vil det være både til 50 års jubilæet i 2020 og også i 2021, slår festivalen fast.

Camping rykker

På langt sigt er det muligt, at der bliver rykket rundt på campingpladserne, så de kommer ud på områder, der i øjeblikket bliver brugt til parkering.

Festivalen lover til gengæld, at campingpladserne altid vil være i fornuftig gåafstand til festivalpladsen.

I stedet kommer parkeringspladserne sandsynligvis til at være længere væk, end de er i dag. Hvis det sker, vil man sandsynligvis skulle bruge busser for at komme fra sin bil til camping.

Mere plads på festival

I øjeblikket leder festivalen efter områder, som de i øjeblikket ikke udnytter.

Der er en del områder, der ikke er taget i brug endnu, og så er der andre områder, der bliver brugt lidt, men hvor man kan finde plads til mere.

Desuden arbejder festivalen sammen med kommunen og grusgraverne på at finde løsninger, så man kan få lov til at fylde nogle af grusgravene op, når gruset er kørt væk.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk