14. april 2021
Foto: Jan Partoft
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Maria og Andreas åbner spisested i Byens Hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maria og Andreas åbner spisested i Byens Hus
Roskilde Avis - 08. juni 2019 kl. 05:34
Af Tekst og foto: Anette Gundlach

1. september åbner Grund- s­mag i Byens Hus, det gamle rådhus.

arrow Læs også: Grundsmag ind i Byens Hus

I første omgang får restauranten åbent alle ugens dage undtagen mandag. Når det hele er på plads, kan man også spise på stedet mandag.

Bag restauranten står kokkene Maria Vedel og Andreas Lykke Rasmussen. De vil lave mad og servere drikke, der er mellem 90 og 100 procent økologiske.

Første man hørte om spisestedet Grundsmag var i efteråret 2016, hvor Marie Vedel åbnede stedet, der ligger tæt på rundkørslen ved Helligkorsvej, sammen med kok Jens Kristensen.

Begge to har gennem tiden været med til at omstille store køkkener, så de bliver mere økologiske.

På Helligkorsvej kan interesserede komme på forskellige bage- og kokkekurser og købe delikatesser og nylavet aftensmad med hjem.

I starten af 2018 begyndte kokkene i Grundsmag at få så travlt, at de ansatte Andreas Lykke Rasmussen. Han kom fra en stilling som køkkenchef i lærernes fagforenings kantine, hvor han hver dag kokkerede for 500 personer.

Nu skulle han være daglig leder af Grundsmag og sørge for at lave dagens ret, sandwich og ikke mindst Grundsmags fredagspizza.

arrow Grundsmag: Ny kok i rundkørslen
12. marts 2018 kl. 20:06 Opdateret: kl. 09:41
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk