3. april 2020
Partiets gruppeformand Lars Lindskov bliver spidskandidat for Roskildes Konservative igen ved kommunalvalget i efteråret 2021.
gallery icon

Se billedserie

Partiets gruppeformand Lars Lindskov bliver spidskandidat for Roskildes Konservative igen ved kommunalvalget i efteråret 2021.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lindskov spids igen: Højt humør hos K

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lindskov spids igen: Højt humør hos K
Opdateret 29. januar 2020 kl. 09:36
Roskilde Avis - 29. januar 2020 kl. 09:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den konservative gruppeformand i Roskilde Byråd, Lars Lindskov, blev på partiets generalforsamling genvalgt som spidskandidat ved det kommende kommunalvalg i efteråret 2021.

Her var der højt humør, fordi partiet i øjeblikket har god fremgang på alle fronter, efter at det solide, gamle borgerlige parti for et par år siden var ned og 'snuse til spærregrænsen'. Men stærke organisationer rundt om i en række byer samt ikke mindst dygtige lokale politikere i en række kommuner har nu fuldstændig vendt situationen.

I Roskilde er antallet af medlemmer i løbet af et par år vokset med 50 pct. fra 100 til 149 personer, og derfor var det en optimistisk beretning, som formand Klaus Aare Bang kunne aflægge.

Han kunne bl.a. notere, at kredsens folketingskandidat Naser Khader var blevet genvalgt i juni, hvor partiet fordoblede sit mandattal i Folketinget fra seks til 12 pladser.

Ved valget til Europa Parlamentet i maj lykkedes det ligeledes partiets Pernille Weiss at genvinde den plads, som den tidligere formand Bendt Bendtsen havde.

Tre i byrådet
Lars Lindskov kunne i sin beretning om arbejdet i Roskilde Byråd glæde sig over en endog kraftig fremgang.

Ved kommunevalget i 2017 lykkedes det at få to valgt og fordoblet mandaterne, idet Mogens Hallager fra Jyllinge også kom ind efter det solide arbejde, han udførte omkring arbejdet med projektet for kystsikring og digebyggeri.

Siden er socialdemokraten Pierre Kary fra Svogerslev også gået over til Konservative, fordi han politisk følte sig bedre hjemme her.

Dermed har De Konservative nu tre pladser i Roskilde Byråd. Partiet håber og tror nu på, at man kan få valgt en lignende antal ved næste kommunalvalg om knapt to år.

Bestyrelsen
Formand
Klaus Aare Bang, Jyllinge

Næstformand Jesper Kejlhof, Roskilde

Medlemmer
Steen Bager, Viby
Mikkel Boe, Himmelev

Heidi Borch, Roskilde
Keld Holm, Roskilde

Jane Lerke, Svogerslev
Erik Andersen, Svogerslev

Bo Christensen, Jyllinge
Ole Hermann, Svogerslev

Suppleanter
Dorte Krohn, Roskilde

Morten Ejaas, Himmelev

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk