28. oktober 2020
(Foto : Steen Lange)
gallery icon

Se billedserie

(Foto : Steen Lange)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kørestols-skate på Musicon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kørestols-skate på Musicon
Roskilde Avis - 22. september 2020 kl. 14:12

Hal 12 og Rabalder Parken på Musicon danner på lørdag 26. september underlag for Street On Wheels. Her er det kørestolsbrugere, der indtager ramper og baner for at vise, hvad de kan med deres køretøjer.

- I Street on Wheels leger vi med nogle af de mange ting, som man kan i en kørestol, især at køre ned og op ad ramper, fortæller Jesper Holck, der selv er kørestolsbruger og en af initativtagerne til arrangementet.

- Når man møder en stejl rampe ned første gang, virker den farlig. Man er meget usikker, første gang man kører ud over kanten.

- Men så mærker man suset, det føles både lidt farligt og ret sjovt. Man prøver igen og igen, får øvelsen, bliver lidt mere modig hver gang. Det er virkelig skønt at se glæden i folks øjne, når det lykkes.

Arrangementet er for alle, der har lyst og mod til at prøve kørestols-skate. Det er muligt at låne en kørestol og hjelm.

Street on Wheels får besøg af to erfarne udenlandske kørere, David Lebuser og Lisa Schmidt fra Tyskland, som begge har deltaget i VM i kørestols-skate, hvor David blev nummer tre.

Billetter til arrangementet lørdag 26. september fra klokken 14 til 20 på danskhandicapforbund.dk/shop/35-events.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk